OM DEN PERFEKTE SOMMERKJOLE OG TINDERBOX

OM DEN PERFEKTE SOMMERKJOLE OG TINDERBOX 1Kjole fra & Other Stories

Reklame for & Other Stories

Hola chicas 🖤

Der blev lige pludselig lidt stille herinde og det var sådan set ikke en del af min plan, men når det pludselig bliver 30 grader så føles det altså helt skørt at sidde foran computeren og det tænker jeg heller ikke, at der er nogen af jer, der gør. Min ferie på Fyn begynder så småt at lakke mod enden og det er altid lidt sørgmodigt.

Det har været en vidunderlig uge, hvor jeg har nydt den danske sommer, naturen og solen fuldt ud. Jeg har ikke fået udrettet alt det praktiske, som jeg havde planer om, men jeg har besluttet mig for at accepere, at sådan er det. Jeg har sat mig foran computeren op til flere gange og forsøgt at gå i gang med noget, men motivationen har ærligt talt ikke været der. I stedet har jeg gået ture, badet, set min barndomsveninde, fejret Skt. hans og en hulens masse andre ting.

Billederne her er fra i går, hvor min mutti og jeg cyklede en tur på landet. Det var så varm, at det næsten var for meget. Men også kun næsten. Min kjole er fra & Other Stories og er rykket direkte ind på første pladsen på listen over mine yndlings sommerkjoler. Printet har altså den der helt rigtige vintage/liberty-vibe og modellen er også helt perfekt. Egentlig havde jeg tænkt mig at bruge den med den her t-shirt under, men det var jo alt alt for varmt til den slags i går!

OM DEN PERFEKTE SOMMERKJOLE OG TINDERBOX 2

Som sagt er det snart tid til at tage tilbage til København, men inden jeg når så langt, skal jeg noget meget vigtigt. Dagen i dag skal jeg nemlig bruge på Tinderbox i Odense. Yes, jeg gør det sgu. Jeg har brugt den sidste uge på at tjekke vejrudsigter, fordi regn og festival er bestemt ikke min favoritkombination. Da det pludselig så ud til at blive intet mindre end perfekt – igen regn og ikke for varmt og ikke for koldt – var det afgjort og tænk sig engang, at jeg får lov til at opleve Billie Eilish OG Lana Del Ray på en og samme dag. Så kunne jeg næsten ikke bede om mere!

Kan I have en skøn dag derude 🖤

OM DEN PERFEKTE SOMMERKJOLE OG TINDERBOX 3

OM DEN PERFEKTE SOMMERKJOLE OG TINDERBOX 4

OM DEN PERFEKTE SOMMERKJOLE OG TINDERBOX 5

OM DEN PERFEKTE SOMMERKJOLE OG TINDERBOX 6

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments