GLIMT, TANKER OG FORTÆLLINGER FRA WEEKENDEN

GLIMT, TANKER OG FORTÆLLINGER FRA WEEKENDEN 1

Et lille postkort fra den forgangne weekend, hvor jeg har tilbragt alt min tid hjemme på gode gamle Fyn. Jeg er her også endnu og bliver tilmed hængende resten af ugen. Det har været en ægte sommerweekend, hvor jeg har været omgivet af dufte der vækker barndomsminder, min familie og smuk natur. Vi har grillet, jeg har badet og løbet løbet lange ture. Min dårlige vejrkarma ser ud til at have forladt mig for alvor og det er jeg virkelig taknemmelig for.

En tur hertil har virkelig været tiltrængt og jeg nyder hvert sekund. Men jeg kan også mærke, at det gør noget ved mine tanker og mit sind. Både på godt og ondt. Hverdagen er alt andet end travl og jeg får pludselig ekstra meget tid til at tænke og der kan jeg nok ikke løbe fra, at jeg nok er et lidt skrøbeligt sted i mit liv, hvor den slags også kan gøre ondt. Sådan får det faktisk ofte om sommeren – Når alting er så smukt og alle sanser bliver påvirket og stimuleret konstant. Dufte, lyde og smage. Det er svært at sætte ord på, men Lana Del Ray, rammer fuldstændig plet i Summertime Sadness. Måske er det også derfor, at det er min evige yndlings-sommersang.

Og nu hvor vi snakker om Lana Del Ray, så er jeg stadig i vildrede om, hvorvidt jeg skal tage på Tinderbox på torsdag eller ej. Vejret ser lovende ud, musikken er mere end jeg kunne drømme om, men billetterne er godt nok også dyre. Er der mon nogen af jer der har været der? Er det pengene værd? Og er lyden god? Help a girl out 😂

Men nok om festival og summertime sadness for i dag! Her kommer – som overskriften lover – er par glimt fra de sidste par dage 🖤

GLIMT, TANKER OG FORTÆLLINGER FRA WEEKENDEN 2 Der er mange ting jeg elsker ved sommeren, men mest af alt elsker jeg at hoppe i bølgen blå. Ca. 5 km fra mine forældres hus, ligger der den helt perfekte strand, med den helt perfekte badebrod. En løbetur derud, i vand og en løbetur hjem er opskriften på den perfekte start på dagen. 

GLIMT, TANKER OG FORTÆLLINGER FRA WEEKENDEN 3I går fejrede vi selvfølgelig Skt. Hans og hvis jeg husker rigtigt, så er det altså ved at være et par år siden, at den vejret artede sig netop på den aften. Det gjorde det heldigvis i år og derfor pakkede vi en picnic-kurv, kørte ud i det blå, spise, snakkede, spillede Bezzerwizzer og stoppede op ved et bål på hjemvejen. 

GLIMT, TANKER OG FORTÆLLINGER FRA WEEKENDEN 4Smukke smukke markblomster, helt friske fra naturen

GLIMT, TANKER OG FORTÆLLINGER FRA WEEKENDEN 5Lørdag kørte min mor og jeg en lille tur til Jylland, hvor HAY holdt lagersalg. Jeg kom ikke derfra med andet end det her net, men det er til gengæld også ret fint og perfekt til de kommende strandture.

GLIMT, TANKER OG FORTÆLLINGER FRA WEEKENDEN 6På midsommer-tur iført mine blå-ternede bukser fra ASOS i bedste picnic-stil. Cyklen har jeg lånt at min mor og det er faktisk den samme model, som jeg kører rundt på hjemme på Nørrebro. Verdens bedste cykel 🖤

GLIMT, TANKER OG FORTÆLLINGER FRA WEEKENDEN 7Hjemme i haven, hvor min mor har fundet min mormor’s gamle blå og hjemmelavede hynder frem. Jeg blev helt nostalgisk da jeg så dem og endnu engang blev jeg taget tilbage til barndommens sommerdage. Min jakke er fra Pieces og bukserne er fra Second Female.  

GLIMT, TANKER OG FORTÆLLINGER FRA WEEKENDEN 8

Håber også at jeres weekend har været skøn 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments