DET SKRØBELIGE SIND

For et par uger siden skrev jeg et indlæg om “Livet lige nu”. Et indlæg, som rigtig mange læste og som jeg modtog enormt meget feedback på. Feedback, der gjorde mig oprigtig glad og som satte en masse tanker i gang. Det var også et indlæg, som jeg skrev lige fra hjertet, på en dag, hvor jeg var rigtig glad. Det er jeg stadig og jeg mener stadig hvert et ord, der står.

Men som jeg også snakker om i selvsamme indlæg, så lever jeg et liv, der både byder på gode dage og på dårlige dage. Siden udgivelsen har jeg både følt mig oprigtig lykkelig, bekymret, ked af det og optimistisk. Jeg har troet på mig selv, arbejdet hårdt på mit nye projekt. Glædet mig over det, tvivlet på det, tvivlet på mig selv og troet på mig selv. Jeg har fejlet, haft succes, haft opturer, haft nedturer og handlet på mine udfordringer. Med andre ord, har mit sind været omskifteligt. Præcis som det altid er og altid har været – for sådan er jeg indrettet og det har jeg lært at acceptere og leve med.

DET SKRØBELIGE SIND 1Reklame for Monki ● Jeg har ikke modtaget penge for at skrive om kampagnen, men jeg skal jo markere det alligvel

Jeg kan heller ikke løbe fra, at jeg har brugt enormt meget tid på at tænke over hele den her internet-ting og alt det der bliver skrevet herude. Heldigvis har jeg (jf. ovenstående eksempel) oplevet enormt meget online-kærlighed og er yderst taknemmelig for den. Men jeg har også set bagsiden af medaljen. Værst af alt var, da jeg opdagede en tråd på Jodel som vist nok hed noget ala “hvad synes vi om Mie Quist”. Jeg læste ikke de mange svar, for jeg kunne sige mig selv, at det ikke vil blive rart. Men det der med at at vide, at der står en masse grimme ting om en et sted, det er altså ikke verdens bedste følelse, skulle jeg hilse og sige. Generelt er jeg oprigtigt påvirket af tonen på internettet og den igangværende valgkamp og mange debatter og grimme ord, den medfører, har ikke gjort mine bekymringer mindre. At så mange (inkl jeg selv) bliver påvirket mentalt af det vi ser, læser og oplever på de sociale, er der ikke noget at sige til.

Præcis derfor, har jeg også valgt at takke ja til at bakke op om Monki’s nye kampagne “Embrace Your Feels”. En kampagne de laver i samarbejde med Mental Health Europe, hvor de netop sætter fokus på det omskiftelige sind og hvordan man kan lære at acceptere det.

Udover at have lavet en række t-shirts med meningsfyldte citater, har de også oprettet en side, hvor de giver 6 gode tips til hvordan man kan arbejde med sit sind og jeg virkelig anbefale alle at læse dem – også selvom man føler at man har totalt styr på det hele og er i zen med sine tanker. Ikke nok med at de er skrevet i et fint og humoristisk sprog, så er det også fyldt med pointer og gode råd, som alle kan bruge.

Til alle mine fellow skrøbelige, usikre, men også stærke og skønne sind vil jeg bare lige sige, at ingen er perfekte og alle har dårlige dage. Heldigvis har vi også alle mulighed for at gøre noget ved dem 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments