FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS

Aller glædeligste fredag 🖤

Jeg håber at I er ligeså klar til weekenden, som jeg er og at I også har en dejlig en at se frem til. Jeg har endnu en af de rolige på programmet og det passer mig noget så glimrende. Jeg har aldrig haft så mange rolige weekender, som jeg har haft i løbet af de sidste par måneder og de har været så gode og vigtige for mig. Før i tiden var weekender faktisk noget, som jeg godt kunne frygte lidt. Især dem, hvor jeg ikke havde planer og hvor mine venner havde travlt med alt muligt andet, end at lave planer med mig.

Det resulterede i, at jeg altid endte med at overbooke mig selv eller stak af til Fyn og i sidste ende endte jeg med ikke at slappe ordentlig af eller f.eks få styr på hængepartier og huslige pligter. Heldigvis kan man jo blive klogere med tiden og nu nyder jeg de weekender, som ikke er overbookede til fulde fem.

Det er lige præcis sådan en weekend, jeg står overfor. I dag står den på arbejde, to møder og fyraftensvin med en veninde. Lørdag skal jeg til fødselsdag hos en anden veninde og jeg glæder mig særligt meget. Både fordi hun er et af de skønneste mennesker jeg kender og fordi den står på noget så interessant som Beyonce-tema. Om aftenen skal jeg være sammen med en tredje veninde og i skrivende stund går det op for mig, at jeg i hvert fald er dækket ind på veninde-fronten de kommende dage 😉

Søndag står den på afslapning, træning, me-time, nok et lille loppemarked og kuffertpakning. Jo, den er god nok. Efter en forholdsvis lang rejsepause, bevæger jeg mig ud i den store verden igen. Den kommende uge byder på hele to ture og begge steder har jeg ikke besøgt tidligere. Mandag morgen går turen til Irland, hvor jeg glæder mig til storslået natur og et program, der byder på en masse Game Of Thrones-relaterede ting (godt at jeg endelig kom i gang med den). Jeg når kun lige hjem og vende onsdag aften, inden turen går til Bornholm, hvor den står på endnu mere natur og en masse familietid.

Det bliver skønt at komme afsted igen, men jeg kan også mærke, at jeg var kommet helt ned i gear og lige havde vænnet mig til et liv, hvor man rent faktisk ikke bor i en kuffert. Det kan bestemt også noget 🙂

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS 1

Reklamelinks: Skjorte: H&M Trend Jeans: Weekday Men nok om mig! Har I sjove planer for de kommende dage? Det ser jo heldigvis ud til at foråret ENDELIG vender tilbage og det åbner trods alt op for lidt flere muligheder. Uanset hvad, så har jeg naturligvis samlet en håndfuld tips og tricks til hvad I kan få tiden til at gå med 🖤

● Ingen weekend uden loppemarkeder og uanset hvor I landet I befinder jer, er jeg sikker på at der findes et inden for en overskuelig afstand. Selv satser jeg på at smutte forbi Jægersborggade på søndag. Der plejer man altid at kunne gøre et par gode fund.

● Er I løbet tør for gode serier, så kan jeg på det varmeste anbefale den nye “Champers” på Netflix. Den er både smuk, mystisk, spændende og en lille smule uhyggelig.

● Hvis I er I festhumør, så er det jo også i aften, at København får en helt ny klub fyldt med glimmer og gik og løjer.

● Soundtracket kan I jo lade Ed Sheeran og Bieber stå for. Det har i hvert fald lige smidt en ny sang på gaden og jeg forudser at den bliver forholdsvis svær at komme udenom.

● På Københavns fineste gade, Værnedamsvej, bliver der også disket op med en gadefest i morgen. Jeg vil virkelig ønske, at jeg kunne nå forbi og drikke en kold fadøl.

● Hvis I ikke allerede har set det her episke lille værk fra DR3 så har I noget rigtig sjovt til gode.

● Hvis nogen af jer skulle være på sandal-jagt, så kan jeg tippe om, at COS måske har lavet sæsonens pæneste. Jeg spottede dem inde i butikken i går og de er endnu pænere i virkeligheden. (reklamelink)

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments