TIRSDAGSTIP: EMILY’S SKO

Emily Salomon FlatteredReklamelinksEmily Salomon X Flattered Slip-in Mules

Skoene er modtaget i gave

Bloggere, der slår sig sammen med brands og lavet et designsamarbejde, er vist ikke nogen nyhed længere. Alligvel bliver jeg stadig varm om hjertet, hver eneste gang, at en af mine kollegaer skaber noget nyt (og pænt). Jeg har jo selv været der for et par år siden og jeg kan tydeligt huske hvor stolt jeg var og hvor godt det føles. Det der med at få mulighed for at tage mange års arbejde til et nyt niveu er virkelig noget helt særligt og for mig var det også lidt af en milepæl.

Sidste år designede Emily et par sko for et af mine yndlings sko-brands, Flattered og jeg husker tydeligt hvordan jeg selv sled et par ned. Det var nærmere bestemt den gule version, som desværre ikke er tilgængelig længere. Designet er totalt on point, lige i Emily’s ånd. Desuden er de også enormt behagelige at have på og det har jo aldrig været en dårlig ting.

I sidste uge tikkede der en mail ind i Flattered og da åbnede den, havde jeg svært ved at få armene ned. De har nemlig valgt at lancere Emily’s a sko i to nye farver. Sort og brun, for at være helt præcis. Jeg har været så heldig at få tilsendt det brune par og i går kunne jeg hente dem i pakkeposten. Tro det eller ej, men de er faktisk endnu pænere i virkeligheden og nu venter jeg bare på at varmen vender tilbage, så de kan pynte mine fødder.

Må I få en dejlig tirsdag 🖤

Læs også: 9 fine og budgetvenlige forårskjoler

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments