ENDELIG KAN JEG LØFTE SLØRET – DESIGNSAMARBEJDE MED GARDENIA

mieENDELIG kan jeg løfte sløret for det projekt, jeg har teaset for de sidste par uger og I kan tro at jeg har glædet mig. Det er afgjort et af de samarbejder i bloggens historie, som jeg er mest stolt over og som på mange måder også er lidt af en milepæl. Sammen med tre af mine dygtigste blog-kollegaer, har jeg nemlig lavet et designsamarbejde, med mine gode venner hos Gardenia.

Gardenia fylder intet mindre end 75 år i år og i den forbindelse, har de bedt Frede, Katrine, Marie og jeg om at fortolke en af deres klassiske styles. Vidste i øvrigt, at Gardenia, var de første i Danmark til at lave stilletter?

De fleste af jer har nok bemærket, at jeg er enormt glad for Gardenia og er stolt af at være en af deres ambassadører. Deres styles passer perfekt ind i min stil og univers og derfor kunne jeg næsten jeg næsten heller ikke komme i tanke om et brand, jeg hellere vil lave sådan et samarbejde med.

ENDELIG KAN JEG LØFTE SLØRET - DESIGNSAMARBEJDE MED GARDENIA 1

Som sagt har vi hver især fortolket og personificeret en af deres klassiske modeller og jeg synes virkelig, at der er kommet fire enormt fine og forskellige sko ud af det. De bliver alle lanceret d. 15 December, hvor man vil kunne købe dem i Gardenias butikker og på Zalando.

Samme dag – altså d. 15 December, holder vi også et lille event i Gardenias butik i Sværtegade i Købehavn fra kl. 16-18. Der er I selvfølgelig allesammen inviteret og jeg håber virkelig, at I har lyst til at komme. Jeg skal selvfølgelig nok minder jer om det og k0mme med lidt flere detaljer, når vi nærmer os.

img_0410

Og her et par close up’s af mit endelig resultat. Den består af 100% ruskind og selve skoen består af den fineste støvede lilla farve, mens mens hælen er brun og den samme brune farve går så igen på syningen ved kanten.

Hånden på hjertet, så kunne jeg virkelig ikke være mere tilfreds med resultatet og jeg bliver nærmest lykkelig, hver gang jeg kigger på dem. Desuden er det også kommet helt bag på mig, hvor anvendelige de er og de passer til overraskende mange ting. F. eks blev jeg ret overrasket over hvor godt de passede sammen med leopardprint, da jeg tilfældigvis så dem ved siden af det, under designprocessen. Derfor var jeg heller ikke et sekund i tvivl om, at det var det, de skulle styles med, på kampagnebillederne.

Jeg håber virkelig, at der sidder nogen derude, som kan lide dem ligeså meget som jeg selv og måske mangler lige præcis sådan et par, til de mange julefester eller måske endda nytårsaften 😉

I løbet af de næste par uger, vil jeg selvfølgelig også poste forskellige outfits med dem og vise hvordan jeg vil style dem.

img_0414
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments