FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS

GLÆDELIG FREDAG 🖤

Åh hvor har jeg dog set frem til den her dag. I skrivende stund er jeg nemlig hoppet på toget mod gode gamle Fyn og jeg glæder mig SÅ meget. Der har været alt for lang tid mellem mine Fyn-besøg her i forårshalvåret og de seneste uger har jeg haft så meget hjemve, at jeg til tider har kunne mærke en lille klump i halsen. Den klump kommer også frem, når jeg tænker på, at jeg allerede skal tilbage til København i morgen. Men sådan er det, når tidskabalen ikke kan gå op.

Sagen er nemlig den, at hele min søndag skal bruges inde på Israels Plads, når årets første udendørs Tradono Market, løber af stablen. Jeg håber virkelig at se mange af jer og jeg håber virkelig, at regnbygerne holder sig væk. Det må de også godt gøre i morgen, for der skal jeg nemlig løbe Lillebælt halvmarathon. Det er selvfølgelig også derfor, at turen går til Fyn i dag. Som jeg også skrev tidligere på ugen, så har jeg ingen forventninger til mig selv. Min form er fin og det samme er min lyst – men det er ved at være et par år siden at jeg sidst har været ude på de lange distancer, så tiden må vise, om det er noget, jeg stadig kan finde ud af 😉

Til sidst bliver jeg også lige nødt til at give den seneste uge et par ord med på vejen. Det har nemlig været endnu en fin en af slagsen og jeg har stor-nydt, at jeg er inde i en periode, med en helt perfekt work/life balance. Jeg har ikke kedet mig, men jeg har bestemt også haft tid til at se serier uden dårlig samvittighed. Jeg har set mine veninder, været alene, set min familie, kigget ud i luften, udrettet ting og rykket mig.

At alt den glæde, ro og hvilen har noget at gøre med, at jeg ikke har rejst og boet i en kuffert i en del uger, kan jeg nok ikke løbe fra. Rejselysten er ved at komme snigende, men hver gang jeg bliver fristet til at smutte forbi Momondo for at undersøge mulighederne, minder jeg mig selv om, at det måske er bedst for mig selv (og miljøet) hvis jeg skruer en lille smule ned for niveauet i fremtiden.

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS 1

^^forestiller mig, at jeg har det sådan her på Fyn om et par timer^^(billedet her lånt her )Men nok om det og tilbage til det der med weekenden. Jeg har selvfølglig samlet en håndfuld tips og tricks til hvad tiden kan bruges på hvis I, ligesom undertegnede, er inde i en periode, hvor kalenderen ikke er pakket 🖤

● I Skal selvfølgelig komme til Tradono Market. Byens aller bedste, hvis I spørger mig og kigger man på listen over folk der sælger ud, er der næsten garanti for at gøre et godt fund (eller 10)

● Nørrebrohallen ligger igen igen lokaler til et skønt lagersalg og i denne weekend er det Envii, der har fyldt hallen op.

● Er I blandt de få, der ikke har set Game Of Thrones og føler jer blanke i samtlige samtaler, så kan jeg anbefale at man kaster sig ud i det. Den ER faktisk ret god og selvom man ikke aner hvad der skete i det der vilde afsnit i mandags, så giver det alligvel lidt mere mening, når man i det mindste ved hvem de forskellige karakterer er. Desuden bliver vejret også til den slags.

● Og nu hvor vi snakker om gode serier, så kan I jo lige bruge 2 minutter og 10 sekunder på at få gåsehud over traileren for den næste sæson af Handmaids Tale #blessedbethefruit

● Måske læse en lille vurdering af hvornår valget bliver udskrevet (hvis det ikke allerede er sket, når I læser det her)

● Lidt sjov læsning 0m “50 tegn på at du ikke er så original som du tror”. Jeg kunne se mig selv i alt for mange af punkterne.

Rigtig god weekend til jer alle 🖤

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments