EN BLOMSTRET ENVII KJOLE, ET SMUKT EVENT OG EN DÅRLIG START PÅ DAGEN

blomstret envii kjoleReklamelinks: Dress: Envii Bag: Boyy Boots: Ganni

GLÆDELIG SØNDAG AFTEN 🖤

Jeg bliver nødt til at indrømme, at det her indlæg er planlagt. Sagen er nemlig den, at jeg tidligere dagen satte kursen mod Singapore, hvor jeg skal tilbringe de næste 8 dage. Jeg glæder mig sådan helt vanvittigt meget og mest af alt til at se Rikke. Normalt holder jeg ikke specielt meget af dagene op til en større rejse. Mest af alt fordi det kan være lidt stressende med alt det man skal nå at lukke og alle de ting, man skal have styr på. Men sådan har jeg faktisk slet ikke haft det denne gang. Jeg tror også det handler om, at jeg rejser til et sted, som jeg har besøgt flere gange tidligere og som jeg ved at jeg elsker. Derudover skal vi jo bare flettes ind i Rikkes hverdag når vi kommer, så der bliver heldigvis også skærmtid og god tid til at passe hverdagens arbejdsopgaver.

Billederne her er fra i fredags, hvor jeg startede dagen med lidt af et vanvittigt flot event med Estèe Lauder. I anledningen af Kvindernes Internationale kampdag, havde de inviteret til morgenmad, power-talk og masser af make up. Location var i Nikolaj Kunsthal, som er placeret i Nikolaj Kirken i midten af København. Det er en KÆMPE hal og muligvis byens smukkeste location. De dækket et kæmpe langbord op med plafs til intet mindre end 50 bloggere, Instagrammere og Youtubere. Der manglede vitterligt intet og alt var bare så smukt. Jeg deler lidt billeder derfra i mit kommer hverdagsglimt-indlæg.

Min dag kom ellers lidt skævt fra start. Ikke noget vildt og farligt. Bare den klassiske med at regnen begyndte at vælte ned i samme øjeblik som jeg hoppede op på cyklen. Jeg besluttede mig for at droppe cyklen og fange bussen. Bussen som ikke kom og da den endelig gjorde, virkede mit rejsekort ikke. Jeg endte med at få det fixet med kom 15 minutter for sent til eventet. Heldigvis glemte jeg alt om den dårlige start, da jeg så den smukke setting og der var heller ikke mere der gik galt den dag. Alt godt.

Jeg havde også en lille fornemmelse af, at det var noget ret fint noget, jeg skulle til og derfor hoppede jeg også i en kjole. En fin blomsterkjole fra Envii’s nye kollektion. Min kærlighed til blomsterkjoler kan jeg vist ikke blive ved med at fortælle om herinde, så lad mig bare nøjes med at sige, at det uden tvivl bliver en af mine forårsfavoritter.

Kan I have en skøn aften derude! Husk at følge med henne på Instagram, hvor jeg nok skal opdatere så snart jeg er landet i Singapore land 🖤

Læs også: Strikvesten, denimskirt og lidt torsdagssnak

blomstret envii kjole

blomstret envii kjole

blomstret envii kjole

blomstret envii kjole

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments