EN GUL BLAZER FRA & OTHER STORIES OG LIDT ONSDAGSSNAK

Gul blazerReklamelinks: Blazer: & Other Stories Top: Envii Trousers: & Other Stories Shoes: Gucci Bag: Boyy Necklace: Jane Kønig

Go’ onsdag formiddag 🖤

Jeg skal gøre mit bedste for ikke at bruge alt for meget spalteplads på at tale om vejret, men det er altså liiiidt svært, når det er så magisk. I skrivende stund sidder over morgenkaffen hjemme i min stue og nyder de solstråler, der kigger ind gennem vinduet. Det eneste minus er, at jeg også bliver mindet om hvor meget de trænger til at blive pudset 😉 Her til morgen har jeg har været ude og løbe en lang tur, hvor jeg både fik set solen stå op over Langelinje og Den lille havfrue uden en eneste turist ved sin side. Jeg ved næsten ikke noget bedre, end at starte min dag på den måde.

Jeg har sådan en helt klassisk og måske lidt kedelig hverdag foran mig. Først et par timer på hjemmekontoret, så et enkelt møde på Sliders og et andet møde i forbindelse med en kommende kampagne. Derefter kalder kontoret igen og hvis alt går godt, så kan jeg få lagt en sidste hånd på den store guide til Nørrebro, som jeg har arbejdet på de sidse mange dage. Og i aften skal jeg bare have me-time. Det har jeg ikke haft i mange mange dage og jeg kan tydeligt mærke, når det er tiltrængt. Kender I det?

Billederne her er fra i går, hvor foråret også var i fuld flor. Det fejrede jeg med at hoppe i gul på gul. Blazeren fra & Other Stories har I efterhånden set flere gange, men jeg er simpelthen også blevet så glad for den. Jeg elsker dens lidt retro-agtige udtryk og så har den en perfekt pasform, som er tilpas oversize og som gør, at jeg ikke føler mig som en “fin dame” når jeg har den på. Bukserne er (sjovt nok) også fra & Other Stories og det er dem, som jeg snakkede lidt om den anden dag. I mandags var jeg forbi butikken på strøget for at se om jeg skulle være så heldig, at de havde fået dem hjem. Det havde de heldigvis og så tøvede ikke et sekund med at købe dem. Fordi de både er vanvittig pæne og vanvittig behagelige er jeg slet ikke i tvivl om, at jeg kommer til at bruge dem flittigt det næste lange stykke tid.

Læs også: Den perfekte hverdagskjole og noget om weekenden

Gul blazer

Gul blazer

Gul blazer

Gul blazer

Gul blazer

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments