FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS

Så blev det lige pludselig fredag og spørg mig ikke hvordan det skete! Ugen er vitterligt fløjet afsted og jeg føler nærmest, at jeg lige et landet fra mit lille Sri Lanka-eventyr. Jeg skal heller ikke være bleg for at indrømme, at jeg nok har levet i en lille jet-lag-klokke og har også måtte kæmpe forholdsvis hårdt for at holde mig vågen til senere kl. 21 de sidste mange dage. Men hellere det, end den slags jetlag hvor man ligger søvnløs nat efter nat og nu går det heldigvis den rigtige vej.

Derudover er jeg yderst taknemmelig over, at jeg har formået at holde mine dage rimelig fri for møder og aftaler. Det har nemlig resulteret i, at jeg er kommet roligt og fint ind i min daglige rytme og jeg har endnu ikke følt mig tidspresset og stresset. Det noterer jeg lige til næste gang jeg rejser væk i længere tid, for det gør unægtelig helhedsoplevelsen lidt bedre.

Weekenden står for døren og min skal tilbringes uden for landets grænser. Ved middagstid rejser jeg nemlig mod Belgien hvor jeg skal på en lille pressetur til Brügge. Anledningen  bl.a er kulturfestivalen SLOW  og jeg er endda så heldig at min travel buddy, Kat, også skal med og det er i sig selv næsten en garanti for at det nok skal blive et par gode dage. Det er faktisk mit 4. besøg i Belgien og de andre gange jeg har været afsted, har jeg været svært begejstret. Det er altså en ret undervurderet destination og et land, der både byder på fantastisk mad, lækre øl og smuk arkitektur. Brügge har jeg aldrig besøgt og jeg skal være ærlig og indrømme, at jeg faktisk ikke ved hvad der venter mig. Vejrudsigten har jeg dog tjekket og den lover sol og 15 grader. Jeg klager ikke.

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS 1

Billedet her lånt herfra

Men nok om mig! Hvordan ser jeres weekendplaner ud? Det ser jo ud til at foråret kigger forbi endnu engang og det er da intet mindre end magisk. Men husk nu at være forsigtig og lad for guds skyld ikke halstørklædet blive hjemme. Det kommer i hvert fald ikke bag på mig, hvis halvdelen af landets befolkning går og hoster i næste uge 😉

Men uanset om I skal slappe af, til fest eller nyde vejret, så har jeg selvfølgelig samlet en håndfuld tips og tricks til hvad tiden kan bruges på 🖤


● Hvis I ikke har planer i aften og, ligesom undertegnede, har en svaghed for Justin Bieber så kunne den her fællesgudstjeneste måske være en ret sjov fredagsbeskæftigelse. Der er tilmed gratis adgang.

● Weekend betyder loppemarked og på søndag går det løs i Nørrebrohallen.

● Vi kan heller ikke komme udenom, at vi går ind i den store Oscar-weekend! Så skal I ikke tidligt op på mandag, så kunne en all nighter måske være en god beskæftigelse. Jeg glæder mig i hvert fald til både at se kjoler, læse sladder og tjekke op på vindere. Ibyen tipper i øvrigt om fire steder, hvor man kan se showet.

● Skal I på date, så tipper de sørme også om de bedste locations til den slags.

● Måske skal I bestille en lille forårsrejse? Så var det måske værd at bemærke, at man lige nu kan komme til New York for 986 kr.

● Hvis I mangler en god serie, så kan jeg på det aller varmeste anbefale den nye “The Assassination of Gianni Versace”. En true crime-serie, der både er vanvittig spændende og vanvittig flot. Jeg har næsten slugt samtlige afsnit på en uge.

● Og mangler I lidt inspiration på madfronten, kan vi så ikke blive enige om, at de her kunne udgøre en ret lækker (og næsten lidt sund) weekendsnack?

RIGTIG GOD WEEKEND 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments