HONEY, I’M HOME

HONEY, I'M HOME 1En tidlig morgenstund over Doha

Jeg er tilbage på dansk jord efter noget, der føles som en evighedsrejse. Først en biltur hele vejen fra det sydlige Sri Lanka op til lufthavnen i Colombo. 4 timer i lufthavnen, 4 timer i et fly til Doha, 2,5 timer i Doha og 6 timer i flyet til København. Alt i alt næsten et lille døgn. Men det er skønt at være hjemme igen og det der gensyn med sit hjem og omgivelser er altid noget særligt!

Jeg skal være ærlig og indrømme, at jeg føler mig en lille smule ved siden af mig selv og er vist også i et forholdsvis stort søvnunderskud. I mit næste liv vil jeg være sådan en, som bare ligger sig til at sove på et fly (og alle andre passende steder, for den sags skyld). Men når det så er sagt, så er det jo ingen sag at komme hjem, når København viser sig fra sin smukkeste og mest forårsagtige-side. Hold da fast for et vejr. Det kan man jo kun blive glad af.

Resten af min søndag skal bruges på at pakke ud, vaske lidt tøj, få en håndfuld frisk luft, tale i telefon med min mor og få mig et langt bad med hårkur, ansigtsmaske og hele molevitten. I morgen venter mandagen er det virkelige liv og meget snart, skulle tingene herinde også gerne blive helt normale igen. Det var bestemt ikke min mening at der skulle blive så stille mens jeg var væk, men når WIFI og moderne teknologi ikke lige spiller, så er der jo ikke det store at stille op.

Jeg har være så fornuftig ikke at booke mig selv op med et hav af aftaler og møder de næste par dage. Så det bliver en slow start, hvor jeg får tid til at falde tilbage i hverdagen!

Jeg vil sådan set ikke sige så mege andet end “hej” og ønske jer en rigtig god søndag. Jeg tjekker ind igen i morgen med en håndfuld webshopfavoritter 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments