GLIMT FRA I GÅR, BACKSTAGE MED MAC OG DE KLASSISKE MODEUGE-TANKER

modeugeReklamelinks: Blazer: & Other Stories Trousers: Gina Tricot Boots: Shoe Biz Bag: Marni

Reklame for MAC

I går var en rar dag – lidt tætpakket og med med en lille smule begyndende rejsestress. Men eller herlig og fyldt med sol, fine oplevelser, hyggelige samtaler og god mad. Det var også den eneste dag, hvor jeg havde dedikeret det meste af mine vågne timer til modeugen.

Og det er altså en sjov størrelse, den der modeuge. Jeg kan tydeligt huske at der for nogle år tilbage nærmest gik sport i at tage afstand til den, her i blogland og ude i selve branchen hørte jeg også de fleste sige, at det var noget opreklameret pjat og lidt spild af tid. De sidste par år har jeg også selv meldt ud, at det ikke er en uge, der gør noget godt for mig og det er vist også ved at være en del år siden, at jeg sidst har deltaget aktivt. Jeg er selvfølgelig mødt op til et show hist og her, men den der hardcore tur med hele dage på farten og et utal af tøjskift, det har jeg ikke gjort længe.

Modeugen giver mig stadig ikke specielt meget. Men med alderen har jeg også fået et noget mere afslappende forhold til den. Alle de irriterende ting, der også følger med, når hele modeland skal kæmpe om at møde op i de vildeste outfits og fange streetstyle fotografernes opmærksomhed (I skal se det cirkus, der finder sted uden foran et show) påvirker mig ikke længere. Når man bare tager det i små doser og viser fanen et par gange, så er det faktisk ganske hyggeligt. Et par gensyn og lidt small talk hist og her har jo aldrig været en dårlig ting. Det er vist sådan, at man bedst kan beskrive min modeuge i år.

Og inden jeg pudser glorien alt for meget og lader som om, at det bare another day at the office, så vil jeg selvfølgelig også gerne indrømme, at jeg naturligvis også tænker lidt ekstra meget over mit outfit, inden jeg bevæger mig ud i kaoset i går. Det kan også være lidt af en udfordring i sig selv, når det er minus titusind grader. I går kørte jeg jakke på jakke hvor min smukke pistaciefarvede blazer fra & Other Stories fik lov til at udgøre det inderste lag. Jeg matchede dem med mine nye bukser fra Gina Tricot, som også har vist sig at være et rigtig godt køb. Pæne og behagelige på en og samme tid. Faktisk har de lidt den samme funktion, som de zebra-bukser, jeg viste frem og gav endnu en kærlighedserklæring tidligere på ugen.

pastis

Dagen startede med en lækker frokost på Pastis sammen med Kat og Pressekontakerne – et PR Bureau, der bl.a repræsenterer MAC. Efterfølgende skulle vi til Holzwiler show hvor vi, i samarbejde med MAC skulle backstage og se hvordan de gjorde modellerne klar til catwalken. Det var i øvrigt mit første besøg på Pastis, selvom det er et af de steder, der har været hypet ligeså længe jeg kan huske. Til de af jer, som ikke kender den, så er det en fransk bistro placeret i hjertet af Gothersgade. Menuen er så fransk som den kan blive og det samme er interiøret.

modeugeMin jakke nummer 2 bestod af sæsonenes eneste udsalgsfund. Nemlig en skøn, brun og lækker bamsefætter, som jeg fandt i & Other Stories for et par dage siden. Den var sat så meget ned, at det var umuligt for mig at lade den hænge. 

modeuge

modeugeVidere til showet, hvor der var fart over feltet inde bagved. Da vi ankom var modellerne i fuld gang med deres gangprøve, så vi kunne snildt lige kigge på produkterne uden at forstyre. Hvis i læser med herinde jævnligt, så har i nok bemærket, at jeg er storforbruger af MAC-make up og især de produkter, som giver ekstra GLOW. Vi snakker noget nær en besættelse af deres Prep + Prime

modeuge

modeugeGlow skal der til. Også på herrerne. 

modeugeInden det væltede ind med showgæster. De små poser der lå på sæderne var til at lægge telefonerne i. Holzweiler havde nemligt, ret atypisk, bedt deres gæster om at lægge telefonerne væk. Uden at vide det, kunne jeg forestille mig, at det ganske enkelt handlede om at få gæsternes opmærksomhed og undgå at de kun oplevede showet gennem en skærm. 

modeuge

modeugeOg det var den modeuge for mit vedkommende. I dag er jeg tilbage på hjemmekontoret med et regnskab der skal laves og ting og sager der skal lukkes og slukkes, så jeg kan rejse til Sri Lanka med god samvittighed. 

modeuge

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments