FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS

GLÆDELIG FREDAG 🖤

En iskold en af slagsen! Om jeg magter det? NEJ. Jeg magter selvfølgelig godt at det er fredag, men den der polarkulde måtte godt se at pakke sammen og forsvinde. Især fordi jeg netop har taget hul på sådan en dag, hvor jeg skal tilbringe lidt for meget tid på min cykel. Først et enkelt møde, så en skydning på Sliders, efterfølgende forbi et PR Bureau, så hjem og til sidst ud til min familie i Vanløse. Alt sammen skønne ting, så jeg må bare lige bide ballerne sammen under transporten og trøste mig med, at der kun er lidt over en uge til, at jeg pakker min kuffert med sommertøj og sætter kursen mod palmer, blåt vand og 30 grader i Sri Lanka.

Hele min weekend kommer til at stå i familiens tegn. Min lille nevø fylder fem år (hvilket jeg ikke fatter noget som helst af – han er jo stadig en baby) og det betyder, at han skal fejres af hele familien. Så skal jeg selvfølgelig også se håndbold. Jeg elsker at se sport, men jeg har faktisk ikke fulgt specielt meget med i den her slutrunde. Mest af alt fordi det ikke har været specielt spændende. De fleste af kampene har de jo vundet, inden de er trådt ind på banen 😂 Men nu er der noget på spil og så kommer jeg til at sidde klistret til skærmen.

Så skal jeg også se et par veninder, løbe et par ture og hvis jeg får tid, så gad jeg faktisk også godt et smut i biografen og se Beautiful Boy. Jeg skal også forberede mig lidt på den kommende uge, som bliver årets første travle af slagsen. Både fordi jeg skal lukke og slukke en masse ting inden jeg rejser og fordi der er modeuge. Jeg har som sådan ikke planer om den helt store deltagelse, men et par ting hist og her bliver det alligvel til og der kommer til at være et par dage, hvor min tid på hjemmekontoret bliver forholdsvis begrænset.

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS 1Hvordan ser jeres weekendplaner ud? Står den også på familietid? Skal I feste? til fødselsdag? på skiferie? Se X Factor eller måske bare begrave jer under dynen og flygte fra kulden? Uanset hvad, så får i traditionen tro, et par håndfuld tips og tricks til hvad tiden kan bruges på 🖤

● Se håndbold! Om I er til sport eller ej. Der ER altså et eller andet over det der med at hele nationen samles om èn ting og har èt fælles mål. Og hvis man nu bare synes, at det er mest r**syge i hele verden, så se det som en god undskyldning for at drikke en ekstra dåseøl og kigge på nogle pæne mænd.

● Drop kulden, strøget og storcentrene og bliv hjemme og hyg med lidt udsalgsshopping. De fleste webshops er gået ind i en udslagsslutspurt og giver ekstra rabatter. Hos Matches er der f. eks 20% ekstra på de fleste udsalgsvarer (var det noget med en Balenciaga taske?) og det samme gælder henne hos COS – der er også 20% ekstra på hele molevitten

● I har måske hørt om Netflix-dokumentaren om festivalen FYRE, der gik helt galt. Hvad med at se den? Det skal jeg i hvert fald selv have gjort og især efter at have læst den her artikel!

● Nu hvor vi snakker om Netflix, så husk at jeg har lavet en stor guide til de bedste serier derinde.

● Hvis I mangler inspiration på mad-fronten, så tjek lige Emma Martinys seneste opskrift #yesplease.

● Hvis I er i København og elsker loppemarkedet, så skal I næsten slå et smut forbi Nørrebrohallen på søndag. Selv er jeg på jagt efter et nyt sofabord og nu hvor der er gratis entre, kunne jeg godt finde på at svinge forbi og prøve lykken.

Må I få en smuk weekend 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments