VERDENS BEDSTE BUKSER FRA & OTHER STORIES, MIN VINTERUNIFORM OG SØNDAGSSNAK

& other stories bukserReklamelinks: Blazer: Monki Knit: Co’couture Trousers: & Other Stories Boots: Ganni Bag: BOYY Hat: Ganni

Reklame for Monki og Co Couture

Det er helt skørt, men jeg føler næsten, at jeg efterhånden skal give en forklaring for folk når jeg har de her bukser fra & Other Stories på. Ganske enkelt, fordi jeg nærmest har haft dem på hver.eneste.dag siden jeg fik dem kort før jul. Jeg ELSKER dem. Intet mindre. For det første synes jeg, at de er vanvittig pæne, de giver pæne ben, passer til alt og så er de simpelthen så behagelige at have på. På den her årstid er stramt og stift tøj det sidste jeg kan overskue og vil bare helst have det rart hver eneste dag. Jeg lyver ikke når jeg siger, at jeg dagligt tjekker ind hos & Other Stories for at se om de skulle have fundet på at lave dem i flere farver. Jeg er endda helt derude hvor jeg har overvejet at skrive til dem og spørge, om det ikke er noget, de kunne tage op til overvejelse 😂

Billederne her er fra i går, hvor jeg havde mig sådan en rigtig praktisk og produktiv dag. Jeg vågnede op hos min familie i Vanløse, hvor den stod på kaffe, hjemmebagte boller og hygge. Da jeg kom hjem løb jeg lang lang tur i det fine vejr. Frost, sol og nul vind er det bedste løbevejr og det er også altid der, jeg får mine aller bedste tider. I det hele taget er jeg inde i en periode, hvor jeg løber enormt meget og har aldrig elsket det mere, end jeg gør lige nu. Selvom jeg egentlig troede at jeg havde løbet de marathon jeg skulle, så er jeg begyndt at lege lidt med tanken om at kaste mig ud i det igen her til foråret. Det kræver selvfølgelig at jeg holder mig fri for skader og det har jeg ikke haft det store held med, de sidste par år. Så kryds lige fingre, ik?

I skrivende stund er jeg lige kommet hjem fra Veras Market i Nørrebrohallen. Jeg har fået tømt godt ud i garderoben og det føles bare virkelig godt. Nu er mit eneste problem bare, at jeg næsten ikke har noget tøj at tage på og vi befinder os jo lige et det der irriterende limbo, hvor det er for sent at købe vintertøj og for tidligt at købe forårstøj #firstwoldproblems!

Kan I have en skøn søndag aften 🖤

Læs også: Om vinterdage, vintersol og et mørkt outfit

& other stories bukser

& other stories bukser

& other stories bukser

& other stories bukser

& other stories bukser

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments