JULEHILSEN OG JULETIPS

Hola Chicas 🖤

Er julefreden og stemningen ved at være på plads? Her er alt mere eller mindre som det plejer at være. Jeg har tilbragt de seneste 4 dage på Fyn og jeg har planer om at blive hængende i et godt stykke tid endnu. Tiden går langsomt, tempoet er roligt, dagene ligner hinanden og jeg drikker vin hver dag fra kl. 16 og frem. Det er nu også den slags, som jeg aller bedst kan li’ ved julen. Og samværet, selvfølgelig. Gaverne har jeg ikke den store optur over. Hverken at give eller få. Og maden, den er jeg heller ikke stor fan af. Men sådan er det og det er fint. Jeg har min familie, hygge og vin i glasset. Så tror jeg faktisk ikke at man kan bede om mere.

& Other Stories trousersReklamelinks: T-shirt: Just Female Trousers: & Other Stories Boots: Shoe Biz Bag: Marni Hat: Ganni

Selve juleaften skal vi tilbringe i Jylland. Det tror jeg faktisk ikke at jeg har gjort før. Vi skal være hos min svogerforældre (altså min svogers forældre) som bor på en stor og hyggelig gård på toppen af en bakke. Der er brændeoven, julemand, julepynt Gin & Tonic’s og højt humør. med andre ord er jeg ikke et sekund i tvivl om, at julestemningen nok skal komme. Desuden er de der svogerforældre altid med på den værste og efterhånden en del af den nærmeste familie. Det er skønt 🖤

Jeg vil sådan set også bare lige tjekke ind og ønske jer en rigtig god jul. Traditionen tro vil jeg selvfølgelig også benytte muligheden for at at sige TAK TAK TAK fordi i læser med herinde. Tænkt engang, at vi snart går ind i bloggens 10’ende leveår. Det er slet ikke til at forstå. Hvis jeg kunne give en kæmpe julegave til hver og en af jer, så gjorde jeg det. Jeg er så taknemmelig over, at der er gået endnu et år, hvor jeg har haft mulighed for at lave det, jeg alle bedst kan li 🖤


Har I sjove planer her i juledagene? Skal i til frokoster? I byen? slappe helt af? Rejse væk? Eller måske endda lave noget, der slet ikke har noget som helst med jul at gøre. Uanset hvad, så får I (i bedste fredagshilsnen-stil) lige et par tips og tricks til hvad tiden kan bruges på!

● Hvis den står på ren afslapning, så husk at jeg netop har udgivet min store guide til de bedste serier HBO og for et par måneder siden guidede jeg til de bedste på Netflix.

● Skriv en liste med de 10 bedste og de 10 dårligste ting, der er sket i 2018. Jeg garanterer at det sætter gang i tankerne og reflektionerne. På den gode måde, vel og mærke.

● Måske lidt udsalgsshopping hjemme fra Sofaen? Hold øje med MyTheresa, som på ingen måde er nærige og som hele tiden tilføjer nyt. Ellers kan I også finde lidt inspiration henne i mit udsalgsindlæg.

● Og endnu et lille shoppetip; i min indbakke ligger der et par mails der fortæller, at både NA-KD og Nelly har 24% rabat på alt i dag.

Smut hen til Yousee og se 29 og 30. Jeg har snart set begge sæsoner på fire dage og kan slet ikke forstå, hvorfor jeg først har fået det gjort nu. Det er i øvrigt helt gratis.

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments