KANTINI BERLIN: ET LILLE MADMEKKA MIDT I BYEN

Kantini BerlinReklamelinks: Knit: Machè Trousers: Strativarius

Inviteret af Kantini Berlin

I sidste weekend pakkede jeg min lille kuffert og hoppede på flyveren til Berlin. En by, som jeg efterhånden har besøgt et utal af gange og som jeg endda også boede i for 5 år siden. Mine Berlinture har altid fundet sted i byens østlige del og har primært bestået af besøg på de små barer, loppemarkeder og besøg i de mange genbrugsbutikker.

I sidste weekend var agendaen lidt anderledes – jeg var nemlig så heldig at være blevet inviteret af Kantini, som er et lille madmekka der ligger i bygningen, Bikini, som bl.a også huser det skønne 25 Hours-hotel. Jeg var afsted sammen med deres danske PR Bureau, Kat, Sara og hendes søde veninde og Michelle og hendes kæreste. Udover at Kantini i sig selv var hele turen værd, så havde vi nogle sjove dage og vores lille gruppe fungerede så godt sammen, at jeg snildt lige kunne tage endnu en tur.

Da vi ankom lørdag brugte vi det meste af dagen på at se Bikini-bygningen og på at spise frokost i madmarkedet, Kantini. Vi nåede også lidt shopping, jeg hoppede ud i en lille løbetur, vi drak drinks på hotellets rooftop-bar og spiste sen middag ude i byen.

Kantini Berlin

Bikini er placeret i Vestberlin. Nærmere bestemt lige ved Kurfürstendamm og er omgivet af liv, butikker og klassiske berliner-bygninger. Udover at min arbejdsplads, da jeg boede i Berlin, lå lige rundt om hjørnet, så er det klart den del af byen, som jeg har mindst kendskab til. Jeg har altid set det som lidt koldt og ligegyldigt. Derfor var det virkelig skønt at komme tilbage og opleve, at der er kommet sådan et sted fyldt med god stemning, kreativitet og inspiration.

Bikini-bygningen blev opført i 2014 og består, som sagt, både af et butikcenter, madmarkedet Kantini og 25hours-hotellet. Butikkerne i centeret er alle nøje udvalgt og ingen af dem er klassiske center og hightsteet-butikker. Nærmere bestemt består de af små upcoming designere, kunstnere og kreative ting.

Omdrejningspunktet for vores besøg, var madmarkedet, Kantini, så lad os lige kigge lidt nærmere på det…

Kantini Berlin

Kantini er placeret på bygningens 1. sal og består af en god håndfuld små madboder. Ganske enkelt bestillier man bare det mad man har lyst til og sætter sig – i bedste foodhall-stil – ved et af de mange borde i hallen. Der er noget for enhver smag og da vi selv fik lov til at vælge hvad vores frokost skulle bestå af, kom mine beslutningsevener på lidt af en prøve. Der er både pokè bowls, mellemøstlig mad, klassisk tysk mad, sund mad, sødt mad, greasy mad, italiensk mad, mexicansk mad og vietnamesisk mad!

Kantini BerlinEfter mange overvejelser endte jeg hos Frai, som vist nok bedst kan beskrives som Kantini’s sunde valg. Da jeg opdagede, at Tempeh var en mulighed, var beslutningen faktisk slet ikke så svær. Det tror jeg ikke at jeg har spist siden mit sidste besøg på Bali for et årstid siden. Åh, det var lækkert altså.

Kantini Berlin

Kantini Berlin

Kantini BerlinGlad og tilfreds i gårdhaven på 25 Hours-hotellet. Desværre var det jo ikke lige sæson for at hænge udenfor, men jeg kan kun forestille mig hvor fantastisk stemningen må være på en lun sommerdag. En ganske god grund til at komme tilbage.

Kantini BerlinJulegavepakning midt i centeret

Kantini Berlin25Hours-hotellet. Behøver jeg at sige, at jeg godt lige kunne have tilbragt en nat eller to mere der? 

Kantini BerlinUdsigten fra Hotelværelset. Hvis nogen skulle være i tvivl, så var der godt gang i julemarkedet

Kantini BerlinHotelmorgenmad – mit all time yndlingsmåltid. 

Kantini Berlin

Tak til Agency V og Bikini Berlin for den skønneste tur. Skal vi gøre det igen? 🖤

Læs også: En opturslørdag i Berlin

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments