TORSDAGSTIP: DE SMUKKESTE HJERTEØRERINGE FRA JANE KØNIG OG RØDE KORS

TORSDAGSTIP: DE SMUKKESTE HJERTEØRERINGE FRA JANE KØNIG OG RØDE KORS 1Reklamelink: Øreringe fra Jane Kønig

Som jeg også var kort omkring i tirsdags, hvor jeg delte lidt glimt fra hverdagen, så var jeg til et skønt lille morgenmadsevent med Jane Kønig i sidste uge. Anledningen var bl.a hendes nye samarbejde med Røde Kort, som bygger på de fineste tanker og dem vil jeg hellere end gerne støtte op om.

Jane Kønig er ny ambassadør for Røde Kors’ klub 10, som hvert år samler penge ind til velgørende projekter. Jane Kønig fortæller selv, at hendes hjerte banker for de udsatte børn og har derfor lavet et hjerte fyldt med kærlighed. SÅ sødt, altså. Hun siger selv at  “Man må ta’ stilling og hjælpe, hvor man kan – det er vigtigt at løfte i flok, for at skabe forandring”

Hun har designet en lille hjerte-kollektion i sølv 18 karat guld og de kommer til at blive solgt online og i Jane Kønigs butikker. De koster 800 kr. og for hvert smykke der bliver solgt, går 125 kr. til Røde kors.

De kan både købes online og i butikkerne nu, så hvis I mangler et godt julegaveønske, så kunne sådan et par være et ret godt bud – kunne det ikke?

Kan I have en skøn torsdag 🖤

TORSDAGSTIP: DE SMUKKESTE HJERTEØRERINGE FRA JANE KØNIG OG RØDE KORS 2

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments