GLIMT FRA HVERDAGEN

Det er ved at være rigtig længe siden, at jeg sidst har tømt kamerarullen på min telefon og delt ud af hverdagsglimt. Størstedelen af November var selvfølgelig heller ikke specielt hverdags-agtig, da jeg tilbragte det meste af tiden på en strand i Mexico. Men nu er jeg tilbage i hverdagen med bedre humør og mere energi, end jeg har haft i mange måneder.

Der har været fart over feltet siden jeg kom hjem og derfor er det også en lidt stor omgang, I får i dag. Jeg har været til et par events, tjekket op på hængepartier, spist god mad, set på pænt tøj og i weekenden var jeg sørme også et lille smut i Berlin.

Alt det snakker jeg mere om herunder 🖤

GLIMT FRA HVERDAGEN 1I søndags tilbragte jeg størstedelen af dagen på mit hotelværelse i Berlin. Ganske enkelt fordi ALT var lukket og fordi værelset i sig selv var så skønt, at det skulle udnyttes. Jeg var hoppet i en lækker strik fra Machè og bukser fra Strativarius.

GLIMT FRA HVERDAGEN 2Noget af det første jeg havde på programmet, efter min Mexico-rejse, var morgenmad hos Jane Kønig. Anledningen var deres nye kollektion og samarbejde med Røde Kors. Som altid var det top-hyggeligt og som I kan se, var der heller ikke sparet på julehyggen. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 3Som sagt tilbragte jeg weekenden i Berlin og ovenpå en 12-timers tur hjem fra Mexico, så føltes det jo så let som ingenting. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 4En god klassisk Berlin-bygning. Jeg kan aldrig helt beslutte mig for, om byen er vanvittig grim eller enormt pæn. Måske begge dele, egentlig? 🙂 

GLIMT FRA HVERDAGEN 5Jeg kunne snildt have brugt lidt mere end en enkelt nat i sengen på 25Hours-hotellet

GLIMT FRA HVERDAGEN 6Jeg kunne bestemt også godt klare endnu et par omgange i deres morgenmadsbuffet. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 7Et lille selfie fra den dag, jeg landede på Mexico. Sjældent har jeg været så træt og pt. kan jeg nærmest ikke huske, at jeg skød det her billede. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 8Fire af mine kollegaer har udgivet en bryllups-bog og i går var jeg til den fineste reception med bobler og bryllups-kage. Hvis nogen skulle være i tvivl, så er det selvfølgelig Acie, Emily, Cathrine og Christina, der kan kalde sig for bogens forfattere. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 9I den fineste fine sweatshirt fra Birgitte Herskind. Jeg ELSKER virkelig det print. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 10En dag kom jeg hjem til den skønneste pakke fra et PR-Bureau, fyldt med glow-produkter. Lige hvad jeg har brug for, her midt i verdens kedeligste årstid. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 11I går cyklede jeg hele vejen ud til Nordhavnen, hvor Second Female og Just Female holder til. Sådan her ser Just Female’s kommende kollektion ud og kan vi ikke godt blive enige om, at det godt må blive sommer igen snart?

GLIMT FRA HVERDAGEN 12Hos Second Female forelskede jeg mig i den perfekte feriekjole. Heldigvis har jeg store planer om at rejse til troperne igen på den anden side af nytår og jeg håber, at jeg kan nå at få den med i kufferten. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 13Jeg har også været et smut forbi The Powder Room til et meget tiltrængt lash lift og bryn-behandling. Jeg har kæmpet en kamp med selfie-lyste de sidste fire dage, for at kunne dele resultatet. I dag kiggede solen heldigvis forbi min lejlighed.

GLIMT FRA HVERDAGEN 14Lad os lige slutte med endnu et lille glimt fra Weekendens tur til Berlin. Her fra en sløv søndag morgen i Tiergarten, hvor jeg var ude og løbe en lille tur. 

Husk at følge med henne på Instagram, hvor jeg deler mange flere hverdagsglimt.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments