EN BIRGITTE HERSKIND-SKJORTE, VINTERSOL OG ONSDAGSSNAK

EN BIRGITTE HERSKIND-SKJORTE, VINTERSOL OG ONSDAGSSNAK 1Reklamelinks: Shirt: Birgitte Herskind Trousers: Stig P Sneakers: A.P.C Bag: BOYY

Reklame for Birgitte Herskind og Stig P

Glædelig onsdag, venner 🖤

Det er ikke mange outfitbilleder, jeg serverer herinde lige for tiden og I kan næsten selv gætte hvorfor. Det begrænsede lyse timer, som døgnet byder på, sætter sine begrænsninger og vi befinder os officielt midt i den tid på året, hvor det er aller sværest at være blogger. I gamle dage var jeg ligeglad og lidt dårlig billedkvalitet generede mig ikke det mindste. På samme måde tør jeg heller ikke tænke på, hvor mange gange, jeg har stillet mig op i blæst, kulde, regn og sne, for at få de pokkers billeder i hus. De blev aldrig gode og gjorde hverken noget godt for mig eller det tøj, som jeg gerne vil vise jer. I år spiller klaveret lidt anderledes. For selvom jeg elsker jer og vil gå enormt langt for at levere herinde, så har jeg altså mine grænser. Og at udsætte mig selv for den slags, er en af dem 😉

Men i dag, kære venner, der gjorde solen København noget så smuk og I kan tro at jeg har løbet stærkt for at udnytte det. Vi snakker jo desværre om ganske få timer. Men jeg nåede skam både at forevige dagens outffit, få skudt billeder af månedens skønhedsfavoritter, morgendagens torsdagstip og en lille selfie.

Med andre ord, så har jeg haft en ganske god og ikke mindst effektiv dag. Jeg er netop kommet hjem fra et lille event inde i byen og et besøg i Arket, hvor jeg var få sekunder fra at købe den fineste hue og har egentlig fortrundt, at jeg ikke gjorde det 😉 I skrivende stund har jeg lige plantet mig hjemme i sofaen og skal lige bruge en times tid på lidt arbejde. Senere kommer min veninde, Julie, over til hygge, vin, WOLT og hygge. Vi har endelig fast besluttet os for at rejse ud i verden til Februar, så jeg tror også at vi skal kigge lidt på flybilltter. Lige nu ser det ud til, at vi ender med Costa Rica. Efter min Mexico-rejse er jeg blevet helt besat af den del af verden og vil bare have mere.

Kan I have en skøn aften derude 🖤

LÆS OGSÅ:

Kunsten at vende tilbage til hverdagen

EN BIRGITTE HERSKIND-SKJORTE, VINTERSOL OG ONSDAGSSNAK 2

EN BIRGITTE HERSKIND-SKJORTE, VINTERSOL OG ONSDAGSSNAK 3

EN BIRGITTE HERSKIND-SKJORTE, VINTERSOL OG ONSDAGSSNAK 4

EN BIRGITTE HERSKIND-SKJORTE, VINTERSOL OG ONSDAGSSNAK 5

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments