TIRSDAGSTANKER, EN PARISBLUSE OG LYSERØDE BUKSER

TIRSDAGSTANKER, EN PARISBLUSE OG LYSERØDE BUKSER 1Reklamelinks: Coat: Gina Tricot (similar here) T-shirt: & Other Stories Trousers: Coatpeople Shoes: Gucci Bag: Marni Necklace: Jane Kønig Earrings: Jane Kønig

Reklame for Stig P

I kan næsten selv regne det ud; de her billeder er bestemt ikke fra i går, hvor himlen og luften bare var fugtig, trist og mørk. Præcis som vi kender November. Næ, de er fra en af de lidt mere milde dage i weekenden, hvor jeg var hoppet i den bluse fra & Other Stories, som jeg forelskede mig i ved første blik og jeg endte med at besøge butikken flere gange for at få fat i. Men den lod vente på sig, fordi der vist nok havde været lidt forsinkelse på leveringen. Men det var ventetiden værd og selvom den kun har boet hos mig en uges tid, så har jeg brugt den flittigt. Nu har jeg også forelsket mig i endnu en af deres Paris-bluser, men det vil vist være frås 🙂

I skrivende stund er jeg lige kommet frisk ud af badet efter en lille løbetur. Der er lige et par mails der skal besvares og en kop kaffe der skal drikkes og så smutter jeg over på The Lab, hvor jeg skal til event og workshop med Eva Solo i forbindelse med en lille blomster og vase-kampagne. Blomster og søde mennesker, kan kun gøre noget godt, for mit lidt halvtunge novembersind.

TIRSDAGSTANKER, EN PARISBLUSE OG LYSERØDE BUKSER 2

Som jeg også har været omkring tidligere, så har jeg nogle lidt skøre dage for tiden, hvor jeg er ret meget alene. Det gør mig ikke spor og jeg nyder faktisk stilheden. Især fordi jeg har givet mig selv lov til at fordybe mig i forskellige ting og gøre mig en masse tanker. Det er også i den slags stunder, at jeg altid får nye idèer til indholdet herinde og jeg går og leger med flere ting. Måske var det på tide, at venindebogen kom tilbage og måske endda i et helt nyt format. I det hele taget kunne det måske være en god idè at inddrage indhold om ting og folk, der ikke kun er mig selv. Der er i hvert fald flere koncepter på tegnebrættet.

Jeg har også overvejet lidt at kaste mig ud i nogle flere udfordringer og dele dem herinde og jeg tror at den første bliver noget med en Instagram-detox. Altså at kaste mig ud i en og fortælle om det herinde.

Så er der selvfølgelig alt det der med de negative tanker og hvordan man kan håndtere dem. Dèt vil jeg virkelig også gerne dele mere af. Men som jeg nævnte i går, så er det bare som om, at ordne ikke helt kan komme rigtigt ud. Det håber jeg at de kan snart, for der er altså meget at snakke om. Hvis I har andre gode idèer eller ønsker, så må I endelig dele dem 🖤

Men nok om det, for nu må jeg hellere se at komme i tøjet og få styr på det sidste, inden dagen for alvor går igang.

Kan I have en skøn en 🖤

TIRSDAGSTANKER, EN PARISBLUSE OG LYSERØDE BUKSER 3

TIRSDAGSTANKER, EN PARISBLUSE OG LYSERØDE BUKSER 4

TIRSDAGSTANKER, EN PARISBLUSE OG LYSERØDE BUKSER 5

TIRSDAGSTANKER, EN PARISBLUSE OG LYSERØDE BUKSER 6

TIRSDAGSTANKER, EN PARISBLUSE OG LYSERØDE BUKSER 7

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments