ER DET BARE MIG, ELLER..

ER DET BARE MIG, ELLER.. 1

● Har Føtex ikke altid fødselsdag? Lige nu tror jeg vist ikke at de fejrer noget, men det kommer nok i næste uge og jeg mindes også, at der var noget for et par uger siden.

● Har I også altid farligt meget bøvl med diverse adgangskoder, når I skifter telefon eller computer? Jeg har ærligt talt tilbragt det meste af min weekend på at sidde og kæmpe med det ene login efter den anden, nu hvor jeg har taget min nye Macbook i brug.

● Fulgte i også med i sagen omkring købte følgere og Go’morgen Danmark. Jeg har ikke lyst til at gå dybere ind i debatten, men bliver alligevel nødt til at smide en kort kommentar om, at Ilirida, der blev hængt ud, nok er et af de sidste mennesker, der kunne finde på at snyde. Ikke nok med, at hun er smuk som dagen er lang, så er hun nok også et af de mest reelle og ydmyge mennsker, man kan møde. Dèt fortjente hun virkelig ikke.

● Er Monki’s nye kampagne, All The Feels, som sætter fokus på mental sundhed i forbindelse med sociale medier helt genial? De har produceret sweatshirts, tørklæder og hatte, med udskiftelige statements. Gode som dårlige. Og henne på deres webshop kan man læse om kampagnes ambassadører og deres forhold til emnet og ikke mindst gode råd.

● Kan vi ikke godt blive enige om, at vejret i dag er indbegrebet af trist Novembervejr? Både jord og luft er våd uden at regne og det bliver aldrig lyst. Heldigvis er de lidt nemmere at komme igennem, når vi nu også bliver beriget med en solskinsdag i ny og næ.

● Rammer Gina Tricot fuldstændig plet med printet på den her jakke? Leo-print bliver jeg aldrig træt af, men der findes altså også mange versioner, hvor det ikke går helt så godt. (reklamelink)

● Kender I også det der med at have hovedet fyldt med tanker, som I gerne vil dele og formidle, men simpelthen bare ikke kan finde ordene eller få det rigtigt ud? Sådan har jeg haft det i LANG tid omkring hele den her trivel-på-sociale-medier-debat. Selvom jeg har forsøgt flere gange, så synes jeg ikke, at det er kommet helt rigtigt ud. Måske er jeg I virkeligheden bange for ikke at gøre det ligeså godt som mange andre og det er jo paradoksalt nok i sig selv.

● Har I helle aldrig helt forstået hele det der jule-sweater-koncept? Eller jo, det er da meget sjovt, men jeg kommer altså aldrig til at investere i sådan en her.

● Kunne det til gengæld ikke være optur hvis man havde råd til at holde jul i Balenciagas seje logo-sweatshirt?

● Kan vi ikke godt blive enige om, at Leonardo (på trods af den viste julesweater-situation) og Brat Pitt stadig kan et eller andet 🖤

Læs også: I November skal jeg

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments