I NOVEMBER SKAL JEG…

November, November, November… I morgen går i ind i den måned, som jeg unægteligt holder aller mindst af. Min far har altid lært mig, at man skal elsker hver eneste dag på året. Jeg kunne ikke give ham mere ret, men lige November, kan jeg simpelthen ikke finde meget kærlighed for. Jeg har prøvet og prøvet, men uden held. Det er mørkere end mørkt, vådt, blæsende og koldt. Der er uendelig lang tid til lysere tider og netop så kort afstand til den overståede sensommer, at man tydeligt husker hvor meget nemmere altid var dengang.

De sidste 4 år har jeg aflyst November og sat kursen mod det sydøstlige Asien. I år gør jeg præcis det samme og det bærer månedens planer selvfølgelig også præg af. Denne gang går turen dog til en anden del af verden, men det kan I læse meget mere om herunder 🖤

I NOVEMBER SKAL JEG... 1Bali, November 2017

● Til Mexico og HOLD.NU.FAST hvor jeg glæder mig. Det er første gang, jeg besøger landet og mine forventninger er tårnhøje. Jeg skal afsted sammen med min familie og rejsen er delt op i to. Først en uge på øen Holbox og så en uge ved byen Playa Del Carmen.

● Fortsætte med at øve mit spanske, så jeg brilliere under rejsen.

● Spise Tacos og Guacamole, som aldrig før.

● Lave en kampagne, sammen med mine venner fra Eva Solo og deres helt nye vase. Det inkluderer både morgenmad og hygge i næste uge. Dèt glæder jeg mig til.

● Se om det på nogen som helst måde kan lade sig gøre at finde en pæn og ny bikini til den førnævnte rejse. Det er jo ikke ligefrem fordi butikkerne bugner med den slags. Her ville det altså være smart, hvis highstreet-butikkerne også diskede op med de såkaldte cruise-kollektioner.

● Helt sikkert have fingrene i de her flotte leopard-bukser fra Gina Tricot, så snart de lander i butikkerne. (Reklamelink)

● Have en solo-session med Psykolog Sisse Find Nielsen. Nærmere bestemt i morgen og det er noget, jeg virkelig ser frem til. Jeg har så mange tanker og ting, jeg går og tumler med og hvis jeg bare får lidt mere styr på dem, så er jeg glad.

● Læse Hella Joof’s nye bog “Dage med mildhed modgang og mirakler”. Papmachè reglen slugte jeg råt og jeg tænker faktisk på den forholdsvis ofte og ELSKER hendes tilgang til livet og det’s små udfordringer.

● Forsøge at kontrollere mig selv, når vi når til Black Friday. Et koncept, som jeg både hader og elsker.

● Købe en ny computer! Jeg skal bare lige beslutte om det skal være en Macbook Pro eller en Air. Uanset hvad, så er det jo så dyre, at jeg vist bliver nødt til at lukke øjnene når jeg kører kortet igennem.

Hvordan ser jeres Novemberplaner ud?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments