NOVEMBERSOL, EN STRIKKJOLE OG EN STILLE WEEKEND

NOVEMBERSOL, EN STRIKKJOLE OG EN STILLE WEEKEND 1Reklamelinks: Jacket: & Other Stories Knit: Machè Trousers: Bershka (similar here) Bag: J.W Anderson Sneakers: Adidas Falcon

Reklame for Machè

Go’ søndag morgen derude 🖤

Holy Moly for et fuldstændig fantastisk vejr, vi blev beriget med i går. Tænk sig engang, at vi skriver November og alligevel kan gå rundt med åben jakke. Det er da ren magi. Hvis vi lige ser bort fra klodens tilstand, så ville jeg ikke bede om mere, hvis det her betød vinter fremover.

Jeg havde sådan en rar lørdag, hvor jeg fik nået en hulens masse ting. Jeg stod forholdsvis tidligt op, løb en lang tur rundt om søerne, hentede en stol, jeg har købt på DBA, mødtes med Kat og skød de her billeder, gik en lang tur, åbnet den nye Macbook, som jeg fik købt i fredags og om aftenen hyggede jeg med min familie i Vanløse. Det er så sjældent, at jeg har de her weekender uden de store planer i København og udsigtens til dem, kan også skræmme mig lidt. Mest af alt fordi jeg er bange for at komme til at sidde helt alene. Men sådan ender det jo aldrig og når jeg så endelig befinder mig midt i dem, så nyder jeg dem også fuldt ud.

NOVEMBERSOL, EN STRIKKJOLE OG EN STILLE WEEKEND 2

Dagen i dag bliver lidt i samme dur som i går. Jeg skal sætte mig ind i min nye computer, måske se en serie eller to, gå en tur, mødes med en veninde og gøre mig klar til næste uge, som bliver en små-travl en af slagsen. En helt almindelig søndag, om man vil.

Billederne her er som sagt fra i går, hvor solen skinnede noget så magisk over Nørrebro. Det kan altså noget, det her efterårslys. Jeg var hoppet i en helt ny strik-kjole fra danske Machè og selvom jeg elsker alt ved den og med sikkerhed kommer til at bruge den flittigt, når det en dag bliver ægte koldt, så var den faktisk lige til den varme side. Men det kan man vel kun kalde for et luksusproblem, her i November måned.

Hvis alt går vel, så tjekker jeg også lige ind igen senere!

Kan I have en smuk søndag 🖤

Læs også: Fredagshilsen og Weekendtips

NOVEMBERSOL, EN STRIKKJOLE OG EN STILLE WEEKEND 3

NOVEMBERSOL, EN STRIKKJOLE OG EN STILLE WEEKEND 4

NOVEMBERSOL, EN STRIKKJOLE OG EN STILLE WEEKEND 5

NOVEMBERSOL, EN STRIKKJOLE OG EN STILLE WEEKEND 6

NOVEMBERSOL, EN STRIKKJOLE OG EN STILLE WEEKEND 7

NOVEMBERSOL, EN STRIKKJOLE OG EN STILLE WEEKEND 8

NOVEMBERSOL, EN STRIKKJOLE OG EN STILLE WEEKEND 9

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments