FREDAGSHILSEN & WEEKENDTIPS

FREDAGSHILSEN & WEEKENDTIPS 1Reklamelinks: Coat: Gina Tricot (similar here) Knit: Six Ames Trousers: Stine Goya (coming soon) Boots: Vagabond Bag: BOYY Jewelry: Jane Kønig

Reklame for Stine Goya

GLÆDELIG FREDAG 🖤

Jeg har haft den skøreste uge, der fra begyndelsen så ud til at blive en af de mindst travle, jeg længe har haft. Fyldt med store huller og halve dage, uden noget som helst i kalenderen. Det udnyttede jeg hurtigt og begyndte at planlægge at fylde dem med med en masse af de ting, der er på min to-do-liste. Hvor mange punkter kan jeg så sætte flueben ved nu? Lige præcis ingen. Tiden er vitterligt fløjet afsted og jeg ANER ikke hvad jeg har fået alt den tid til at gå med. På en måde føles det faktisk lidt som tidsspild 😉

Men i går, hvor billederne her også er fra, var en rigtig rar dag. For det første skinnede solen hele dagen og fik mig til at tænke på alt andet end November. Derudover var jeg også til en personlig session hos Psykolog Sisse Find, som jeg mødte under Busigirl mind academi-førløbet. Jeg havde store forventinger til vores session, men de blev også indfriet. Det var som om, at jeg gik derfra med helt nye øjne. Jeg var i hvert fald ikke til at skyde igennem resten af dagen og mit humør var helt i top. Det er egentlig ganske interessant, for det er netop det, jeg har arbejdet på sammen med Sisse. Altså ikke at give de negative alt for meget plads og bare acceptere at de er der, uden at bruge energi på dem. Men det er bestemt også nemmere sagt end gjort. Men når man først har luret teknikken, så kan den virkelig noget.

Mine planer for den kommende weekend passer meget godt ind i resten af ugen; jeg har overraskende få. I dag skal jeg primært sidde på hjemmekontoret og ordne nogle praktiske ting og i aften har jeg inviteret min barndomsveninde på middag. I morgen skal jeg løbe en lang tur og rydde lidt op, inden jeg skal være sammen med min familie i Vanløse. Og søndag – den bliver lidt i samme dur. På et eller andet tidspunkt skal jeg også ud og købe en ny computer og bruge tid på at sætte den op. Jeg bliver bare ved med at udskyde det, fordi jeg simpelthen ikke kan beslutte mig for hvilken model det skal være.

Normalt vil så få weekendplaner tage mig direkte til Fyn. Men nu bliver jeg lige her og udnytter stilheden, roen og tiden til at få lavet lidt forskellige ting 🖤

FREDAGSHILSEN & WEEKENDTIPS 2

Har I sjove planer for weekenden? Måske en Halloweenfest? Eller en helt fri kalender ala min? Uanset hvad, så får I selvfølgelig en håndfuld tips og tricks til hvad tiden kan bruges på 🖤

● Lagersalg-sæsonen vil ingen ende tage og I denne weekend er det Mads Nørgaard, der fylder Nørrebrohallen op. Mon ikke jeg også selv lige når et smut forbi, nu hvor jeg mere eller mindre bor lige ved siden af.

● Seje Sille har valgt at skifte bloggerlivet ud, med redaktørlivet og har netop åbnet op for sit nye online unvivers The Whoman Journal. Udover at have det sejeste navn, så er det også et sted, hvor man sagtens kan bruge lidt tid.

● Den her er også lidt til mig selv: Overvej lige at skifte Netflix og HBO-serierne ud med noget lidt dybere og se DR’S Dokumentar om Mændende der plynrede Europa. Jeg har hørt så mange gode ting om den.

● Gina Tricot disker også op med en lille treat i dag, hvor de giver 25% rabat på Striktrøjer og Cardigans. Fristelserne er ikke få og jeg føler mig farligt fristet af den her grå sag, som jeg har haft et godt øje til i et stykke tid.

● Så er det også på søndag, at den årlige Hubertusjagt finder sted. Noget jeg altid gerne har ville opleve, men aldrig har gjort alvor af. I år ser vejret endda ud til at blive glimrende!

FREDAGSHILSEN & WEEKENDTIPS 3

FREDAGSHILSEN & WEEKENDTIPS 4

FREDAGSHILSEN & WEEKENDTIPS 5

FREDAGSHILSEN & WEEKENDTIPS 6

FREDAGSHILSEN & WEEKENDTIPS 7

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments