LIBERTYPRINT, EN LANGSOM START OG LIDT TORSDAGSSNAK

LIBERTYPRINT, EN LANGSOM START OG LIDT TORSDAGSSNAK 1Reklamelinks: Coat: Gina Tricot (similar hereDress: Mads Nørgaard Stockings: Gucci Boots: Shoes Biz Bag: Marni

Reklame for Mads Nørgaard og Shoe Biz

Glædelig lillefredag og glædelig 1. November 🖤

I skrivende stund er klokken 10:15 og jeg har først lige færdiggjort min morgenmad og drukket min kaffe. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har sovet så længe på en helt almindelig hverdag. Men sagen er den, at der var madklub hos mig i går og den ene flaske vin tog den anden og lige pludselig var klokken 01. Men der var altså også lige en hel verdenssituation der skulle vendes og det var også første gang i mange måneder, at vi var samlet mellem rejser og udlandsophold. Vi har netop haft 10 år jubilæum, hvor vi selvfølgelig har været igennem lidt af hvert. Break up’s, nye kærester, flytninger, nye job, kriser, sorg, kæmpe lykke og endda en enkelt fødsel. Jeg kan med sikkerhed sige, at madklubben har udgjort en af mine 20’ere (og start 30’ere’s) vigtigste søjler.

Men nok om det, for så ender jeg med at blive helt sentimental 😂Billederne her er fra i går, Oktobers sidste dag eller Halloween, om man vil 😉 Jeg var hoppet i et smukt liberty-print fra Mads Nørgaard’s helt ny kollektion og tilsat mine yndlings strømpebukser fra Gucci. Det var en af de dage, hvor jeg nærmest kun forlod min lejlighed da jeg skulle til træning og da billederne her skulle skydes. Ellers stod den på arbejde, regnskab og selvfølgelig madlavning i forbindelse med aftenens madklub.

Dagen i dag bliver helt modsat. Der er jeg faktisk på farten det meste af tiden med et enkelt møde, en pressedag og en aftale med en af mine venner. Jeg er forholdsvis meget bagud allerede og er nok også lidt tung i hovedet, efter de lidt for mange glas vin, så jeg tror bare at jeg stopper her og kommer i gang med dagens planer.

Kan I have en smuk torsdag 🖤

Læs også: I November skal jeg

LIBERTYPRINT, EN LANGSOM START OG LIDT TORSDAGSSNAK 2

LIBERTYPRINT, EN LANGSOM START OG LIDT TORSDAGSSNAK 3

LIBERTYPRINT, EN LANGSOM START OG LIDT TORSDAGSSNAK 4

LIBERTYPRINT, EN LANGSOM START OG LIDT TORSDAGSSNAK 5

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments