EN MANDAGSAGTIG MANDAG

EN MANDAGSAGTIG MANDAG 1Reklamelinks: Jacket: Ba&sh Trousers: Stig P Sneakers: Adidas Falcon Bag: Marni

Reklame for Ba&sh og Stig P

Go’ tirsdag formiddag 🖤

I skrivende stund har jeg lige sat mig foran computeren med en kæmpe stor kop kaffe og en let morgenmad, hårkur i håret og en god fugtmaske i ansigtet. Jeg har været ude og løbe en lang tur i blæsten og det lune vejr og om en lille times tid smutter jeg ud og får en god morgenmad med min veninde. I går var sådan en rigtig mandags-agtig mandag, hvor hverdagen var ekstra hård, hvor det bare var koldt, mørkt og blæserende og hvor mit humør ikke var helt i top. Derfor tillader jeg mig også lige at tage en halv fridag i dag. At have den mulighed er en af fordelene ved at være selvstændig og noget af det, som jeg virkelig værdsætter.

Billederne her er også fra i går, hvor det var koldere end koldt i København og derfor var jeg også hoppet i flere lag og i nogle af de varmeste styles, jeg har. Hver eneste gang jeg bliver ramt af et af de der bidende vindpust, der går gennem hele kroppen så lukker jeg lige øjnene og minder mig selv om, at jeg rejser til Mexico om 10 dage. I har nok fornemmet, at jeg på ingen måde trives i det her vejr og jeg arbejder stadig på, at finde ud af om jeg skal rejse ud i varmen til December. Gode råd, tips og tricks bliver stadig modtaget med kyshånd.

Kan I have en skøn dag derude 🖤

EN MANDAGSAGTIG MANDAG 2

EN MANDAGSAGTIG MANDAG 3

EN MANDAGSAGTIG MANDAG 4

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments