OM TORSDAGE, EN ENVII-JAKKE OG PERFEKTE MOM JEANS

OM TORSDAGE, EN ENVII-JAKKE OG PERFEKTE MOM JEANS 1Reklamelinks: Coat: Envii T-shirt: & Other Stories Jeans: COS Socks: Gucci Shoes: Flattered Bag: Boyy

Reklame for Envii

Hola Amigas 🖤

Aller glædeligste lillefredag. Jeg ved ikke med jer, men jeg eeeelsker torsdage. Faktisk tror jeg, at det er tæt på at være min yndlings-ugedag. Ikke af nogen særlig grund, egentlig, men der er bare sådan en skøn følelse i luften og man kan nærmest fornemme bevidstheden om, at weekenden venter lige rundt om hjørnet, hos alle man møder.

I mit, forholdsvis vekslende, arbejdsliv så er det næsten også altid torsdag, der er pakket med sjove ting og sager og det er næsten altid sådan en dag, hvor jeg er på farten fra morgen til aften. I dag er ikke nogen undtagelse og jeg har fuldt program med pressedage og aftaler. Det eneste lille minus er, at jeg er blevet en smule sløv i betrækket og har været det i et par dage. Jeg vil ikke kalde det for syg, for det er jeg ikke, men bare tung i hovedet og lidt småforkølet. Sådan en omgang støder jeg altid på, når vejret skifter.

Det er den klassiske med, at det er værst om morgenen og om aftenen og derfor ser jeg heller ikke specielt medtaget ud på billederne her, som er fra i går eftermiddags. Faktisk kan jeg ikke skrive noget med, at jeg var på vej til et eller andet fint og fancy. Sandheden er, at jeg var på vej i børnehaven for at hente min støre nevø, for at tage ham med hjem til resten af familien i Vanløse. Det var nemlig dagen, hvor hans lillebror og min yngste (ikke så lille mere) nevø, August, blev hele tre år. TRE ÅR!! Det er seriøst ikke tre år siden, at min søster ringede mig op midt i en Stram op-time, fordi hun nærmest var ved at føde. Det føles som om det var i går.

OM TORSDAGE, EN ENVII-JAKKE OG PERFEKTE MOM JEANS 2

Tilbage til i går, hvor jeg var hoppet i nogle af de ting, fra min garderobe, som jeg holder aller mest af. Det eneste gode ved det køligere vejr er bl.a, at jeg får brugt min skønne Envii-frakke fuldt ud. Den er virkelig extra, men jeg elsker den. Mine jeans er sprit-nye og købt i COS-butikken på strøget. Jeg har længe ledt efter et par mom-jeans i præcis den vask og da de så hang foran mig, så have jeg ikke noget valg. Den brune bluse fra & Other Stories og er den samme, som jeg også har i hvid. Til sammen er de to noget af det bedste, der er sket for min garderobe, det her efterår. De er klassiske, alligvel lidt anderledes med den lille knap-detalje og så er de varme og bløde. Jeg vil ønske at de kom i alle regnbuens farver.

Nu må jeg hellere se at få tømt kaffenkoppen, hoppe i tøjet og komme igang med dagens program. Kan I have en skøn dag derude 🖤

OM TORSDAGE, EN ENVII-JAKKE OG PERFEKTE MOM JEANS 3

OM TORSDAGE, EN ENVII-JAKKE OG PERFEKTE MOM JEANS 4

OM TORSDAGE, EN ENVII-JAKKE OG PERFEKTE MOM JEANS 5

Læs også: Fløjlskjole og Oktobersol

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments