FLØJLSKJOLE OG OKTOBERSOL

FLØJLSKJOLE OG OKTOBERSOL 1Reklamelinks: T-shirt: Nørgaard På StrøgeDress: & Other Stories Boots: Shoebiz Bag: Marni 

Reklame for Shoe Biz

Fra den ene yderlighed til den anden! I går skinnede solen noget så smukt over København og i dag er vi vågnet op til en knapt så ophidsende omgang. Regn, rusk og tirsdag. Not my favourite combi. Men klage må vi ikke, for jeg er nærmest helt mættet af fantastiske efterårsfarver og magisk lys.

Billederne her er selvfølgelig fra dagen i går, som egentlig var en yderst rar mandag. Jeg startede med en lang løbetur rundt om søerne, derefter møde på Sliders, en lille gåtur, catch up og fotoskydning med Kat og så kastede jeg mig ud i lidt shopping, for som jeg også snakkede om her, så er min garderobe skræmende tom. Men det endte selvfølgelig som det altid gør, når man rent faktisk giver sig selv lov; Jeg fandt nærmest ingenting. Èt lille køb i Monki blev det til, hvor jeg ikke kunne lade den her nederdel hænge, men ellers kørte jeg tomhændet hjem. Jeg havde ellers lige glædet mig til at få fingrende i den her seje t-shirt fra & Other Stories, men den var ikke kommet hjem endnu. Damn it.

FLØJLSKJOLE OG OKTOBERSOL 2

I dag starter jeg med noget ret så spændende og noget, som jeg virkelig ser frem til. Jeg skal nemlig på et lille kursus med selveste Instagram, hvor jeg forhåbentlig skal blive lidt klogere på deres algoritme og hvordan det hele egentlig fungerer. Det er jo ikke så længe siden, at jeg delte ud af mit had/kærlighed-forhold til appen. Men hvem ved, måske er der noget, der ændrer sig lidt.

Så er det også i denne uge, at den såkaldte presseuge løber af stablen. Kort fortalt, så går det ud på, at brands og PR bureauer inviterer på besøg, i anledningen af, at de har fyldt deres showroom op med nye kollektioner. Jeg satser på at kunne nå et par stykker i dag og glæder mig faktisk til at se noget forårstøj, selvom det nærmest ikke har været efterår før i dag.

I aften har jeg inviteret min veninde på middag. Hun er ligeså madglad som jeg selv og vi kan li de samme ting. Jeg er inde i en periode, hvor madlavning er noget af det, jeg holder aller mest af og derfor har jeg allerede brugt lidt for lang tid på Pinterst for at finde inspiration til menuen. Pt. er jeg ude i noget Mexicansk, men tiden vil vise hvordan det ender.

Kan I have en smuk dag 🖤

FLØJLSKJOLE OG OKTOBERSOL 3

FLØJLSKJOLE OG OKTOBERSOL 4

FLØJLSKJOLE OG OKTOBERSOL 5

FLØJLSKJOLE OG OKTOBERSOL 6

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments