OM TIRSDAGE, EFTERÅRSFERIE OG GARDEROBEFAVORITTER

OM TIRSDAGE, EFTERÅRSFERIE OG GARDEROBEFAVORITTER 1Reklamelinks: Jacket: & Other Stories Shirt: Gina Tricot Jeans: Monki Shoes: Gardenia Bag: BOYY

Reklame for Gardenia

Hola Amigas!!

Egentlig har tirsdag altid været den ugedag, som jeg brød mig aller mindst som. Som sådan er der jo ikke noget galt med den, men den er bare så hverdagsagtig, som den kan blive. Der er stadig lang tid til weekenden og der sker sjældent noget sjovt. Egentlig tror jeg også min mangel på tirsdagskærlighed kan spores helt tilbage til min barndom, for det var altid den dag, man skulle til fodbold, gymnastik eller guitar efter skole. I ved, på det tidspunkt, hvor man aller helst bare ville hjem 😉

Men I dag er slet ikke nogen dum tirsdag. Faktisk en rigtig god en af slagsen, for jeg er nemlig taget på en lille efterårsferie hjemme på Fyn. Sådan en tur trænger jeg næsten altid til og da kalenderen var forholdsvis tom, her i uge 42 så jeg lige mit snit. Egentlig har jeg bare rykket hjemmekontor, for jeg har også en del dybdegående arbejde, der skal klares. Men indimellem, skal jeg også også gå og løbe nogle ture i naturen, se min barndomsveninde, hygge med min familie og måske på jagt i nogle genbrugsbutikker.

OM TIRSDAGE, EFTERÅRSFERIE OG GARDEROBEFAVORITTER 2Billederne her er fra i går, hvor jeg stadig var hjemme på Nørrebro. Det var jo endnu en helt magisk oktoberdag, hvor solen og bladene nærmest samarbejder om at give hele luften en gylden nuance. Jeg har sagt det før, men det er virkelig et taknemmeligt fotolys, som jeg uden tvivl kommer til at savne, når det ikke er her længere.

Jeg var hoppet i et helt simpelt outfit, bestående af et par af mine nuværende garderobefavoritter. Skjorten fra Gina Tricot købte jeg for et par uger siden, da jeg var i Aarhus. Den har allerede redet et par tøjkriser og jeg har virkelig brugt den flittigt. Men jeg tror aldrig, at jeg har vist den frem herinde.

Fløjlsjakken fra & Other Stories har I efterhånden set en del gange og den har også vist sig at være et helt genialt køb, nu hvor sensommeren endte med at strække sig over flere måneder. Den er perfekt til vejret, som det er lige nu og så er den jo også forholdsvis tidløs og bliver helt sikkert også genial at have i garderoben til foråret. Mine jeans fra Monki har jeg efterhånden haft i garderoben i et par år og det er sådan et par, som jeg bliver ved og ved med at vende tilbage til. Vasken er helt perfekt og det samme er pasformen. Heldigvis bliver de også ved med at have den med i deres denim-kollektion. Det forstår man jo godt.

Kan I have en smuk aften derude 🖤

OM TIRSDAGE, EFTERÅRSFERIE OG GARDEROBEFAVORITTER 3

OM TIRSDAGE, EFTERÅRSFERIE OG GARDEROBEFAVORITTER 4

OM TIRSDAGE, EFTERÅRSFERIE OG GARDEROBEFAVORITTER 5

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments