FROM AARHUS WITH LOVE

FROM AARHUS WITH LOVE 1Reklamelinks: Shirt: Topshop (købt i butikken på strøget – lignende her) Trousers: Zara (similar) Bag: Boyy Shoes: Gucci

Åh Aarhus!! Jeg ved ikke hvad det er, men den by, bliver simpelthen ved med at vinde mit hjerte. Størrelsen, stemningen og ikke mindst menneskerne, er altså bare noget særligt. I går var jeg så heldig at tilbringe det meste af min dag deroppe og det var intet mindre end en sand fornøjelse. Anledningen var et lille job i Bruuns Galleri, hvor jeg skulle holde et lille oplæg om efterårstendenser og personlig stil sammen med Sidsel og Linnea. I fredags gjorde vi det samme i Bryggen i Vejle, så jeg tillader mig at kalde det for en lille Jyllands-turne 😉

Jeg har selvfølgelig haft min base på Fyn og min mor, som selvfølgelig også er min største fan, har været med på turen. I fredags nåede vi lige præcis hjem, inden hele landet blev lukket og i går udnyttede vi selvfølgelig, at vi var kørt til smilets by og tog på en lille strøgtur. Jeg første os bl.a forbi Gina Tricot, som kørte med nogle vilde mængerabatter. Det betød, at jeg kom hjem med en pæn brun sweatshirt, en sej t-shirt og leopardskjorten, som jeg har vist et par par gange herinde. Et par Aarhus-souveniers, kan man vel kalde dem 🙂

Mit outfit var sådan et helt safe et af slagsen og selvom jeg vist aldrig har delt det herinde, så er det et af dem, som jeg bliver ved og ved med at vende tilbage til. Det er jo ikke noget vildt og revolutionerende over det, men det er stadig pænt og behageligt og fungerer til enhver lejlighed. Bukserne købte jeg på udsalg i sommers og de har simpelthen været et helt genialt køb, som jeg nærmest har slidt op. God kvalitet er de ikke, men de har stadig været hver en krone værd og jeg kommer til at bruge dem, indtil de slet ikke kan mere.

Kan I have en skønt søndag derude 🖤

FROM AARHUS WITH LOVE 2

FROM AARHUS WITH LOVE 3

FROM AARHUS WITH LOVE 4

FROM AARHUS WITH LOVE 5

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments