FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS

Aller glædeligste fredag derude 🖤

Er I klar til weekenden? Det kan I sørme tro at jeg er og jeg tager også en forlænget en af slagsen. I aften hopper jeg på en flyver til Mallorca, hvor jeg skal tilbringe de næste fire dage sammen med min gode veninde. Vi har ikke planlagt det helt store og jeg tror mest af alt også, at vi begge trænger til et par afslappende dage. Oprindeligt havde vi nok tænkt, at vi skulle ligge ved poolen og have det rart, men vejrudsigterne ser ikke alt for lovende ud, så vi bliver nok nødt til at finde på en eller anden form for underholdning. Hvis I har gode tips til øen og især Palma, så vil de blive modtaget med kyshånd 🖤

I skrivende stund, er jeg lige kommet hjem fra endnu en session med psykolog, Sisse Find Nielsen. Præcis, som jeg også har været efter de tidligere sessions, så er jeg helt høj på ny viden om mit eget sind og min rodede tankegang. Tidligere har vi mere snakket om sindet og hvorfor vi handler som vi gør, når det f. eks kommer til negative tanker og når man mister troen på sig selv. I dag fik vi nogle værktøjer til at håndtere dem og jeg kan ærligt talt slet slet ikke vente med at komme igang med at bruge dem. Derfor kommer sådan en lille miniferie med god tid til tanker og fordybelse, som kaldet.

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS 1Billedet er lånt herfra


Har I sjove ting på weekendprogrammet? Skal I feste? Slappe af? I biografen? Eller noget helt andet? Uanset hvad, så får I som altid et par tips og tricks til hvad tiden kan bruges på. 

🖤Hop med på et af de mange optog, der hylder vores alle sammens Kim Larsen i dag. Jeg var helt sikkert gået med her i København. Blot for at vise min respekt og takke for alle melodierne. Jeg kan stadig ikke lytte til musikken, uden at fælde en tåre.

🖤Det er højsæson for lagersalg og lørdag og søndag, er det hos Nuè, det foregår. Det er uden tvivl et af dem, som jeg er træt af at gå glip af.

🖤Der er sørme også midseason sale over hele linjen og man kan virkelig gøre nogle gode fund. F. eks en meget efterårsvenlig kjole hos & Other Stories eller Arket’s bud på en virkelig fin hjemmehygge-uniform. (reklamelinks)

🖤Hvis I mangler inspiration til weekend-menuen, så kan jeg altså virkelig anbefale den her vegetariske Shepards Pie, som er genial at lune sig på.

🖤Hvis I mangler serie-inspiration, så kan jeg varmt anbefale den helt nye “Manifest” på HBO. Hvis man er til mystik krydret med lidt personlige kriser, så er den en sikker vinder. Jeg slugte de første episoder råt.

RIGTIG GOD WEEKEND DERUDE

P.s Hvis der bliver lidt stille herinde, så er det fordi jeg har travlt med at være på Mallorca. Men husk, at I altid kan følge med henne på Instagram.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments