10 GODE TING, JEG HAR GJORT FOR MIG SELV

10 GODE TING, JEG HAR GJORT FOR MIG SELV 1

● At jeg i løbet af de sidste tre år, har brugt hver en krone jeg havde i overskud, på at rejse ud i verden. Det er noget nær mit livs bedste investering

● At lade Mads fra Retouch Clinic tage sig af min hud. Jeg er ham evigt taknemmelig for, at han har taget den fra uren og rødlig, til nærmest helt problemfri. Jeg skal faktisk besøge ham igen i dag, men der skal det handle lidt om restylane. Husk at I kan følge med henne på Insta.

● At begynde at løbe. Tænk engang, at jeg jeg hadede så meget engang, skulle blive en nødvendighed og et af de vigtigste elementer i min grunlæggende tilpashed.

● At slutte fred med min boligsituation og acceptere, at jeg ikke kommer til at finde den perfekte lejlighed, før jeg skal være ude af min egen. Til gengæld har jeg besluttet mig for, at jeg ikke vil gå på kompromis og flytte ind i noget jeg slet ikke har råd til og bruge hele min opsparing på et indskud. Det betyder, at jeg nok kommer til at være hjemløs, men til gengæld gør jeg ikke noget dumt og det føles simpelthen helt rigtigt.

● At skære ned på de hurtige og billige køb og i stedet fokusere mere på kvalitet og fremtidssikrede ting. Det er især på taske-fronten, at det har været godt og jeg har efterhånden fået opbygget en samling, som jeg er helt tilfreds med.

● At trykke “unfollow” på de Instagramprofiler, der ikke tilføjede noget positivt til mine tanker og som fik mig til at tænke dårligt om mig selv og mit liv. Det kan virkelig anbefales.

● At udgive det her indlæg. Jeg var lige ved at droppe det og jeg synes stadig, at det er noget værre rod. Men jeg har simpelthen fået så mange søde kommentarer og henvendelser fra jer derude og det skal I have en kæmpe tak for 🖤

● At skifte mascara og eye lash extencions ud med M2-serum og Lash lift og farvning hos The Powder Room. For det første er det meget billigere i længden og det andet så er resultatet mindst lige så godt. M2 har fået mine vipper så lange, at de fleste faktisk tror, at jeg stadig har extencions på.

● Stoppet med at farve mit hår.

● At sætte realistiske mål for den nærmeste fremtid og kæmpe for at fuldføre dem. Det kan både være små og store ting, men det føles virkelig godt, når man når i mål eller når man  kan mærke, at man kommer tættere og tættere på det det. To af mine store mål for 2018 har f.eks været, primært at rejse til lande, som jeg ikke har besøgt tidligere OG at tænke mig lidt mere om før jeg taler og ikke sige så hårdt, som jeg har for vane at gøre. Det går ganske fint med dem begge 🖤

Som altid må I meget gerne komme med tilføjelser til listen 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments