HEJ

HEJ 1

Hola chicas, chicos, venner og allezusammen!

Har I det godt? Selvom der kun er gået en lille uge, så føles det som evigheder siden, at jeg sidst tjekkede ind her på bloggis! Tiden har jeg brugt på den græske ø Zakynthos sammen med min familie og det har været intet mindre end SKØNT. Rejsen var forholdsvis spontan og derfor var det ret begrænset, hvor meget jeg havde undersøgt om destinationen. Med andre ord, havde jeg ingen forventninger og jeg må indrømme, at jeg blev helt enormt positivt overrasket. Det er mange år siden, at jeg sidst har besøgt Grækenland og jeg havde helt glemt, hvor meget godt, der findes dernede. Naturen, menneskerne, klimaet, det blå vand og ikke mindst maden!! Jeg har vitterligt levet af tzatziki, brød, souvlaki og friske tomater. Selvom jeg mest af alt har holdt FRI, så har jeg naturligvis en god håndfuld billeder med hjem og dem skal jeg selvfølgelig nok dele med jer.

Jeg landede i går eftermiddags og nåede kun lige hjem og stille min kuffert, inden jeg cyklede ud til Amager, hvor min veninde har lånt en lille kolonihave. Det var hele den lange og varme cykeltur værd for det var nok det fineste hus, jeg nogensinde har set og billederne her er selvfølgelig også derfra. Hvem der bare havde en kolonihave den her sommer 🙂

Jeg elsker min familie af hele mit hjerte, men trængte så småt også til at se lidt venner. Det var intet mindre en genialt.

Nu kalder hverdagen så småt igen. Men jeg tager den stadig med ro. Det er nemlig noget af det, som tre ugers ferie har lært mig. Der er ingen grund til at stresse. De kommende dage skal bruges på at falde på plads, på at opdatere lidt herinde, på mit arbejde for Sliders og på at se lidt flere venner.

Har I det godt og nyder i sommeren? 

HEJ 2

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments