FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS

Så blev det sørme fredag og mon ikke mange af jer har glemt alt om det, her i sommerferiens midterste midte? Her hos mig smelter dagene i hvert fald sammen i en stor pærevælling. Som sagt kom jeg hjem fra 10 fantastiske dage under Kroatiens sol i går og hvis ikke det var fordi, jeg lige straks stikker af til en lille græsk ø, så ville jeg helt sikkert være blevet ramt af en god portion post-vacation-blues.

Jeg kunne næsten ikke kende Nørrebro i går eftermiddags, da jeg kørte op ad Nørrebrogade med 5C ved 17-tiden. Normalt plejer der at være voldsom myldretid på cykelstierne på det tidspunkt og da jeg handlede ind i Rema kl. lidt i aftensmad, havde jeg mere eller mindre hele butikken for mig selv. Det er vist aldrig sket før. Er alle stukket af til syden, sommerhuset og Musik i lejet? I bund og grund føles det næsten også helt skørt at skrive det her indlæg, for bruger i overhovedet tid på at læse blog? Men hvis jeg bare når ud til et par stykker af jer, så er jeg glad 🙂

De kommende dage skal jeg bruge på at komme lidt på plads og på at pakke en ny kuffert. Hvis de to ting overhovedet giver mening at sige sammen? I dag har jeg også lige et par arbejdsmæssige ting der skal klares: et møde på Sliders, et hos Bloggers Delight og en fredagsøl med Katten. Lørdag og søndag bliver lidt i samme dur. Minus møderne. Jeg skal se et par venner, vaske tøj og så skal jeg også lige se, om jeg ikke kan nå at finde en ny bikini. Min elskede model fra ASOS synger på absolut sidste vers. Jeg har et ret godt øje til Lovechild’s smukke version, men prisen er lige i den høje ende. Jeg må på jagt.

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS 1

Billedet er lånt herfra


Hvordan ser jeres weekend planer ud? Skal I på ferie? Kommer I hjem fra ferie? Eller skal I bare lave nogle helt almindelige weekend-ting? Uanset hvad, så får I selvfølgelig lige en håndfuld tips og tricks fra mig 🖤

● Har I set sæsonafslutningen af The Handmaid’s Tale? Ellers skal I skynde jer og komme i gang. Jeg nuppede den i går aftes og det eneste jeg kan sige er WOW.

● Udnyt, at et hav af webshops har skruet op for udsalgs-slutspurgten med ekstra rabatter. Hos Boozt er der f. eks 20% ekstra på alle toppe (ku godt den her). Gina Tricot giver 25% på en valgfri vare (jo tak til den her) og hos Matches er der 20% ekstra på udvalgte udsalgsvarer (jeg er svært fristet til at udvide min taskesamling med den her fætter) (reklamelinks)

● Af en eller anden mærkelig grund, har Beyonce og Jay Z (aka The Carters) smidt deres nye album på Spotify. Kunne man ønske sig et bedre weekend-soundtrack?

● Ta’ et kig på listen over de Emoji’s som burde dø (i hvert fald ifølge Vice)

● Hvis I er kommet afsted på ferie uden spil (eller bare mangler lidt underholdning) Så snup en omgang Bezzerwizzer online. Det er gratis og virkelig underholdende.

MÅ I FÅ DEN SKØNNESTE DAG 🖤

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments