GLIMT FRA HVERDAGEN

Hola chicas!!

Har I det godt derude? I er frygtelig stille i kommentarfeltet, men jeg kan jo heldigvis se på mine tal, at I stadig er der. Jeg håber ikke at I keder jer 😉 I plejer heldigvis at tage så godt imod mine små hverdags-glimt-indlæg, så sådan en omgang nupper vi lige i dag.

Heldigvis er kamerarullen på min telefon fyldt med billeder, for der har været vanvittig meget fart over feltet, den seneste uge. Måske også lige en anelse for meget, men jeg må jo sove når jeg bliver gammel eller når det bliver vinter 😉

Jeg har været på en lille weekendtur i Tyskland, set fodbold, spist god mad, cyklet i modvind, nydt mit elskede Nørrebro, fået flere par nye sko og de lækreste produkter. Se med engang…

GLIMT FRA HVERDAGEN 1En helt almindelig onsdag i sidste uge. Ærligt, så savner jeg de der helt varme sommerdage, men hvis man skal se positivt på det, så er det også lidt rart at kunne hoppe i en sweatshirt. Især når man har en ret stor samling. Den her er fra franske Rouje

GLIMT FRA HVERDAGEN 2

Alt hvad jeg elsker ved Nørrebro

GLIMT FRA HVERDAGEN 3Emily har designet de smukkeste sko for Flattered og den gule version er heldigvis landet hjemme i min samling. De er ikke kun pæne, med også fantastiske at have på. (reklamelink) 

GLIMT FRA HVERDAGEN 4Til tider ved jeg slet ikke hvad jeg skulle gøre uden WOLT. Pt. er min favorit poke bowls fra Oli Oli og jeg vælger altid den med Tofu. Husk at I får 50 kr. i rabat på jeres første bestilling, med koden Miekirstine. 

Og mine nye og meget fine sandaler fra Marni. Da Holly Golightly annoncerede 50% på alle deres Marni-sandaler, så skyndte jeg mig at slå til. Uden tvivl mit bedste udsalgskøb so far. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 5Tidlig fredag morgen på hovedbanen, hvor jeg var på vej mod eventyr i det tyske. Jeg havde selvfølgelig pakket i min rejsebuddy fra Samsonite

GLIMT FRA HVERDAGEN 6Men min yndlings rejse-buddy er Julie og når hun er der, så er altid godt. Jeg er så glad for, at vi snart har hele 10 dage i Kroatien foran os. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 7Endnu en lille togtur i det tyske. Dog i et tog, af lidt ældre dato 😉 

GLIMT FRA HVERDAGEN 8Min produktsamling har aldrig været bedre. Til venstre er den fantastiske ler-maske fra Karmameju, som jeg også skrev lidt om her. Og til højre er La Mers nyeste hjælpere, til at få den perfekte summer glow. (sponsorerede produkter) 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments