DEN PERFEKTE KUFFERT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Reklame for Samsonite

Hola chicas 🖤

Jeg er tilbage i Danmark, efter 5 dage i det franske. Som jeg også nævnte kort i går, så er jeg virkelig glad for at være tilbage. Det har været skønt at være afsted, men hvis jeg skal være helt ærlig, så var det en af de rejser, som jeg nok skulle have takket nej til. Jeg kunne allerede mærke det inden jeg skulle afsted. Jeg havde lidt den der følelse, som man havde det som barn, når man skulle på lejerskole. I ved, når hjemveen allerede indtræffer inden afgang. Jeg har rejst og rejst og trængte mest af alt til lidt fred og ro og en helt almindelig hverdag. Det blev heller ikke bedre af, at det var en af de ture, hvor vi skulle fra sted til sted og dermed aldrig helt faldt på plads. Med andre ord, så er det godt at være hjemme igen.

At jeg så allerede skal på mit næste fly på torsdag, kan vi snakke om når vi når dertil 😉

Men noget af det, som alligevel var med til at gøre rejsen god, er min nye kuffert fra Samsonie, som jeg henkastet har nævnt i et par indlæg, men lad os lige snakke lidt mere om den…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den opmærksomme læser husker måske, at jeg allerede er den lykkelige ejer af en af Samsonite’s store modeller. Den fik jeg tilbage i efteråret og den har allerede være vidt omkring og tilmed deltaget i min sloggi-kampagne.

Alligvel måtte jeg indse, at min kuffertsamling ikke var helt komplet. Sagen er nemlig den, at jeg har mange ture, hvor jeg skal være væk i 4-5 dage. Det betyder, at en lille cabin-størrelse er for lille, men også, at den helt store er lidt for stor. En mellemstørrelse var lige præcis hvad jeg manglede.

Heldigvis kom Samsonite mig til undsætning dagen inden min afrejse til Frankrig. Her smuttede jeg nemlig ind i butikken på Østergade (eller strøget, om man vil) hvor jeg skulle finde en mellem-model. Udvalget var stort, man da jeg spottede den her Lite-Cube-model på hylden, var jeg ikke et sekund i tvivl om, at det var ment to be. Farven, størrelsen og modellen var alt hvad jeg havde ledt efter.

Den er 68 cm høj, vejer nærmest ingenting og har en helt genial rumfordeling. Selvom den ikke ser specielt stor ud, så kan der virkelig være meget i den. Det bedste af det hele er, at den har 4 hjul, som gør den til en drøm at køre med. Jeg kan godt fortælle jer, at man nærmest suser igennem lufthavnen og selv brosten, kan den også klare 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Dress: Munthe Suitcase: Samsonite Shoes: Superga X Mads Nørgaard

samsonie

Som sagt hentede jeg min nye ven inde i Samsonite-butikken på strøget. Her har de et ret stort udvalg af modeller og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at man kan få alle sine kuffert-krav, hvis man slår et smut forbi. Deres service var vanvittig god – jeg fik hjælp af Susanne, som også kunne bekræfte mig i, at det var den her bandit jeg skulle vælge, da den opfyldte alle mine krav. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at vi har mange gode stunder til gode.

Samsonite-butikken ligger på Ny Østergade 2 og har åben hver mandag til lørdag 🖤

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments