FRA ET LAND TIL ET ANDET

img_1941Reklamelinks: Dress: Munthe Shoes: Flattered Bag: J.W Anderson

Reklame for Munthe og ELLOS

Hola chicas <3

En lille hilsen her fra det franske, hvor alt er godt og hvor jeg heldigvis lige fik mulighed for at tjekke ind her og sige hej med et par billeder. I skrivende stund sidder jeg i køkkenet i vores Airbnb og får mig en kop kaffe, mens jeg venter på at de andre vågner op. Vi bor i den mindste, men mest lille cute landsby. Vi snakker så lille, at der ikke engang er et supermarked. Dog er der en restaurant, som tilmed har en Michelin-stjerne og der har vi booket bord til i aften. Jeg tror egentlig aldrig, at jeg har spist på en Michelin-restaurant før 😉

Jeg har lige været ude og løbe en tur i vinmarkerne, hvor jeg kom igennem den ene lille landsby efter den anden. Jeg løb langs stier, hvor kornblomsterne blomstrede og selvom bakkerne var stejle, så har jeg sjældent set noget så smukt. Hvis I er hurtige kan I lige nå at se det i min Instastory.

Billederne her er faktisk fra et helt tredje land og har et par uger på bagen. Nærmere bestemt fra Stockholm, som jeg besøgte for et par uger siden, sammen med ELLOS og en håndfuld blog-damer. I ved, dengang hvor der stadig var hvide blomster på træerne. Det er simpelhen så uretfærdigt, at vi kun får glæde af det syn, få uger om året.

Kjolen fra Munthe, var den samme som jeg fejrede fødselsdag i. Den har efterhånden reddet en del tøjkriser og er helt genial at pakke ned i en kuffert, fordi den ikke krøller. Flere af jer har efterspurgt link til den, men jeg har ikke kunne finde den online. Dog har jeg lige ladet mig fortælle, at den vist nok skulle lande i webshoppen den her uge, så det er bare med at holde øje 😉

Kan I have en skøn dag derude <3

img_1919

img_1948

img_1928

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments