STOCKHOLM, ELLOS OG CAROLINE WINBERG

img_1948Reklame for ELLOS

I onsdags satte jeg endnu engang kursen mod lufthavnen, hvor jeg skulle mødes med de søde piger fra 9PR og en håndfuld skønne blog – og instagram-kollegaer. Turen gik til Stockholm, hvor vi var inviteret op af ELLOS og deres mærke, Joelle, i forbindelse med lanceringen af deres nye designsamarbejde med den svenske model, Caroline Winberg.

Vi havde det hyggeligste døgn, som både bød på skandinavisk sommer, skøn mad og ikke mindst pænt tøj. Hovedpersonen, Caroline Winberg, var også selv til stede og jeg blev næsten helt star struck, da hun stod der og var smuk på den der helt naturlige måde og så høj, at jeg med mine 175 cm kom til at føle mig helt lav. I kan se et eksempel på hvordan det så ud lige her.

ellos2

1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE

Spørger I mig, så har hun formået at lave en ret fantastisk kollektion, som både er feminin, anvendelig og lyser langt væk af skandinavisk sommer. Hun fortalte bl.a at hun har udviklet kollektionen ud fra, hvordan man helst vil klæde sig, når man er på ferie i de varme lande. Alle styles er udviklet ud af, at de er nemme at style med andre ting eller at de kan fungere helt for sig selv. Det bedste af det hele er, at de består af lette materialet, som ikke vejer alt for meget i en kuffert og endnu bedre; som heller ikke krøller og kræver at man medbringer steamer og bøjler. Efter at have boet i en kuffert i et par uger, kan jeg ikke være andet end vild med den tanke.

Jeg har samlet en lille håndfuld af mine favoritter fra kollektionen. Den prikkede kjole er simpelthen så fin og kommer næsten ikke helt til sin ret på billederne. Det var i hvert fald den første, jeg lige skulle hen og kigge nærmere på, da den gang så fint på et stativ til eventet. Den stribede kjole kunne jeg også godt tænke mig at pakke i min kuffert, når jeg rejser til de franske vinmarker om et par uger. Kan I lige se hvor fin den vil være sammen med en en stråhat. Eller måske den her kasket-ting, som jeg også har forelsket mig lidt i.

ellos5Eventet blev holdt i den smukkeste lejlighed i Gamla Stan, som selvfølgelig også var indrettet med fine møbler fra ELLOS’ interiørkollektion

ab8ef57c-5788-4ce6-9c4f-b539b1954756Squad goals 🖤Vi blev enige om, at vi snart burde tage på en lignende tur, med det samme hold

img_1964Det røde blomsterprint, som man lige kan fornemme her, er simpelthen også noget af det fineste og det bliver ikke mindre pænt, når det kommer på en lang kjole

ellos3

img_1966

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments