SOMMERKJOLE OG SNEAKERS

img_2000

Reklamelinks: Dress: Mango Sneakers: Nike Monarch Bag: Marni Earrings: Jane Kønig

Hvis der er noget, der hører sig sjældenhederne til herinde, så er det, at jeg poster outfitbilleder, der er mere end et par dage gamle. Men sådan bliver det lige i dag og måske også den kommende tid, for på en eller anden mærkværdig måde, så har jeg simpelthen fået opbygget en god samling. De sidste mange dage har budt på den ene gode foto-mulighed efter den anden og så er jeg også i den heldige situation, at jeg har så meget fint sommertøj, som jeg gerne vil dele med jer.

Men det betyder jo ikke det store, for selvom det her billede er lidt over en uge gammelt, så kunne det sagtens være skudt i går. Men aldrig om jeg kunne finde på at lyve for jer 😉

Nærmere bestemt, er de fra onsdag i sidste uge. Det var dagen, hvor jeg kom hjem fra Stockholm og en af de dage, hvor vejret var så godt, at jeg gav mig selv lidt ekstra frihed og droppede min to-do-liste, til fordel for at hænge lidt ud med Julie. Jeg følte ikke rigtigt, at jeg havde noget valg, da hun skrev og spurgte. Et godt eksempel på, hvordan vi altid går lidt i undtagelsestilstand, når sommeren endelig kommer 😉

Kjolen er fra Mango og jeg købte den i deres butik i Albanien for et par uger siden. Jeg har spottet den henne hos Boozt, men nogle gange er den udsolgt og andre gange, er den der. Og så lidt om mine sko, for selvom det mest af alt er sandal-vejr lige nu, så har jeg faktisk boet i mine Nike Air Monarch-sneakers. Selvfølgelig fordi de er seje, men også fordi, de uden tvivl er det mest behagelige fodtøj jeg ejer og jeg har ikke turde at udsætte min fod for specielt meget andet, med min lille dumme skade. Den er heldigvis ved at være så god som ny, så nu skal sandalerne altså frem.

Kan I have en skøn dag derude 🖤

img_2049
img_2046
img_1998
img_2057
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments