FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS

Glædelig fredag, kære jer 🖤

Måske føles det ikke heeeelt som en almindelig fredag, for de fleste af jer har sikkert holdt fri siden i går? I det hele taget er vi vist snart ved at være nået igennem alle de der helligdage, er vi ikke? Det har jeg faktisk ikke det fjerneste imod, for som selvstændig kan de godt være en anelse irriterende. Vi har jo aldrig sådan helt fri, så det betyder bare, at der skal løbes ekstra stærkt i dagene op til og de efterfølgende dage, i forhold til alt hvad der handler om emails og kontakt med diverse samarbejdspartnere.

I går tillod jeg dog mig selv at holde lidt fri, nu hvor vejret var som det var. Et par kolde øl i en park ER altså bare lidt mere spændende, end et hjemmekontor 😉

Jeg har et lidt skørt forhold til den kommende weekend, for som jeg vist nok har nævnt hist og her, så havde jeg egentlig planer om at skulle løbe maraton. Men så var det lige, at min dumme fod begyndte at drille for et par uger siden og selvom den er ved at være ovenpå igen, så tør jeg ikke løbe (hehe) nogen risiko, så maraton er aflyst. Øv bøv.

Men der er ikke noget der er så skidt, at det ikke er godt for noget. Det betyder nemlig, at jeg kan tage et smut til Fyn, så det har jeg tænkt mig at gøre. Efter et par hektiske rejseuger trænger jeg til fred og ro. Mest af alt så jeg kan komme igennem min forholdsvis lange to-do-liste. At vejret så tilmed ser ud til at blive glimrende, gør jo ingen skade. Måske den kommer til at stå på lidt grill i haven og et gå (eller løbe)tur i bøgeskoven.

Jeg tager dog først afsted i morgen, for i aften står den på fejring af Marie’s designsamarbejde med Pieces. Glæder mig til at se hendes fine ting in real life.

Min weekend kunne næsten heller ikke være startet bedre, for jeg har nemlig langt om længe fået fingrene i den smukke Loewe strå-taske, som jeg har sukket efter i flere måneder. Den blev lynhurtigt udsolgt over alt, men i går lancerede de en ny Ibiza-kollektion, hvor den indgik og derfor skyndte jeg mig ind til Illum i morgens, for at se om de mon skulle have fået den hjem. Sørme om der ikke var bid. En mere perfekt sommertaske skal man altså lede længe efter.


80280c623de7f19dd081a7d2e48f634fBilledet er lånt herfra

Hvordan ser jeres weekendplaner ud? Jeg kunne forestille mig, at mange af jer sikkert er smuttet i sommerhus eller måske endda på en lille ferie et sted. Måske skal I bare nyde vejret derhjemme? I haven? På altanen? eller et helt tredje sted. Uanset hvad, så skal I selvfølgelig ikke snydes for en håndfuld tips til hvad tiden kan bruges på 🖤

🖤Selena Gomez har smidt en ny sang på gaden, så hvis I også har det ret vildt over hende, så kan det jo passende være blive weekendens soundtrack.

🖤Og lad os lige blive lidt ved (pop)musikken, for hvis I også var unge i 00’erne så vil I nok også hygge jer ret meget med at læse Euroman’s hyldest til Nik & Jay’s første album.

🖤Ingen søndag i sommermånederne, uden loppemarked. I denne weekend er det her på Nørrebro, at det sker.

🖤Ta’ kulturhatten på og smut forbi Kunstforeningen Gl. stand og se Vogue like a painting. Den kører heldigvis helt frem til September, så hvis man ikke lige når det i denne weekend, er der håb endnu 😉

🖤Som altid kan man selvfølgelig slå tiden ihjel med lidt shopping. Selv har jeg lige modtaget den SMUKKESTE badedragt, som jeg selvfølgelig tager med til Fyn, hvor den måske kommer til at stå på årets første dyp. I pakken lå der også den skønne sommerkjole, som jeg også viste i dagens tidligere indlæg. Den kommer selvfølgelig også med i kufferten.

🖤Hvis I ikke ved hvad menuen skal stå på, så er der hjælp at hente henne hos Green Kitchen Stories. Overvej lige hvor godt det ser ud.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments