FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS

Indlægget indeholder reklamelinks, som er markeret med *

Glædelig fredag, kære venner!

I sidste uge fik I en fredagshilsen direkte fra Miami og i dag kommer den fra Albanien, hvor jeg tilbringer weekenden med min mor og min søster. Vi landede i går, men det er faktisk begrænset hvad vi har set, for vi har på ingen måde vejret med os. Normalt er jeg ellers ret heldig med den slags, men ikke i denne omgang. Desværre ser det heller ikke ud til at blive meget bedre. Lidt bittert at rejse så langt, når der nu bliver så fint vejr derhjemme 😉

Heldigvis er vi tjekket ind på et skøn og lækkert hotel, der både har spa, indendørs pool, bar, fitness og hvad ved jeg. Så jeg er faktisk ikke et sekund i tvivl om, at vi nok skal komme til at hygge os. Det vigtigste er jo også at være sammen. Ikke sandt?

I det hele taget har den seneste uge været lidt skør. Jeg har selvfølgelig været lidt ekstra træt ovenpå Miami-turen og har haft svært ved at falde til, fordi jeg vidste, at jeg skulle afsted igen. Så er der den der dumme fod som driller mig og fylder meget i mine tanker. Den har virkelig mindet mig om, hvor meget man skal huske at værdsætte de tider, hvor alt er godt og hvor kroppen fungerer som den skal.

Men nok brok herfra, for set i det store billede, er det jo bare en lille bitte ting, som med stor sandsynlighed nok skal gå i sig selv igen. Hvordan ser jeres weekendplaner ud? De fleste af jer skal nok ud og nyde foråret (slet ingen misundelse herfra). Skal I til konfirmation? Til fødselsdag? Polterabend? Sove længe eller noget helt andet? Uanset hvad, så får I selvfølgelig lige et par tips og tricks til hvad tiden kan fordrives med.

c4c9ae3f656a648ba3e92a2513b28621

🖤Få forårsstemningen helt i top, når Torvelhallerne holder plantemarked på søndag. Hvis jeg var hjemme, havde jeg uden tvivl udnyttet muligheden for at få fyldt mine altankasser fyldt op og pimpet min lille byhave.

🖤Hvis man gerne vil gøre et godt fund, så er søndag den helt rigtig dag. Der er både Tradono market og Loppeladies.

🖤Mangler I noget på boligfronten? Så husk lige, at der er 25% rabat på hele molevitten henne hos Moodings med koden Birthday25.

🖤Hvis I får tid til lidt Netflix, så kan jeg virkelig anbefale dokumentaren om Avicii. Jeg vidste ikke specielt meget om ham, før han fik bort, men fik et super fint og ærligt indtryk af hvem han var, hvor dygtig han var og hvad han gik og kæmpede med.

🖤Ta’ på sommerkjoleshopping. Både fordi det er ved at være højtid for den slags og fordi der er så mange pæne af slagsen. Se f. eks den her fantastiske røde sag fra MbyM eller den her ELLOS, som jeg vist har nævnt en gang eller tre før! (reklamelinks)

 

*Sjove ideer til polterabend

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments