LØRDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS

Glædelig lørdag, kæreste jer!

Man kunne da næsten ikke ønske sig en bedre start på weekenden, med det her fantastiske vejr. Det er altså helt skørt at tænke på, at det kun er et par uger siden, at vi gik rundt i polarkulde og pakkede os ind i 10.000 lag. Men jeg klager ikke slet ikke.

Jeg kom tilbage til København ved middagstid i går og brugte eftermiddagen på et par ærinder inde i byen og lidt arbejde foran computeren. Om aftenen var jeg ude hos familien i Vanløse, hvor den stod på fredagshygge, fredagsmad og kvalitetstid. I dag får jeg ærligt talt en smule travlt, for som altid er der en del der skal lukkes og slukkes, så jeg kan flyver til Miami-land i morgen, med god samvittighed. Mellem arbejde og kuffertpakning, skal jeg også lige et smut forbi The Powder Room, og få fixet mine bryn og vipper. Så skal jeg drikke en drink med mine veninder og hvis tiden bliver til det, skal jeg også have planlagt et indlæg eller to.

29155ee39b25424355bae9037c620063Billedet er lånt herfra


Hvad har I af planer? De fleste af jer skal nok nyde vejret, så længe det er her. Måske spise en is eller tre. Måske endda grille? Er det ikke også ved at være tid til konfirmationer? Måske endda bryllupper?

Uanset hvad, så får I selvfølgelig lige et par tips og tricks til hvad weekenden kan bruges på!

🖤Lad WOLT stå for maden! Hvis I ikke allerede har opdaget det, så er Madklubben kommet med på vognen og det bliver man da nødt til at prøve. Huske at I får 50 kr. i rabat på jeres første bestilling med koden Miekirstine.

🖤Smut hen til AOK stem på byens bedste. Under byens bedste burger skal I selvfølgelig huske at stemme på Sliders. Som jeg vist nok har fortalt herinde, så er det mig, der står for deres SO-ME-kanaler og det ville virkelig betyde alverdens, hvis vi gik hen og vandt.

🖤Er det mon lige ved at være oppe over, at kirsebærtræerne springer ud på Bispebjerg Kirkegård? I så fald bliver man jo næsten nødt til at slå et smut forbi, sammen med de 150.000 (!!!!) andre, som man forventer i år.

🖤Hvis I stadig ikke har fået shoppet det perfekte ternede sæt, så er det altså nu at I skal slå til. ELLOS har lige fået det helt perfekte hjem (reklamelink)

🖤I kan også smutte hen til & Other Stories, hvor man lige nu får 25% på en valgfri vare. Der er så mange pæne ting for tiden, at det er svært at forså. Den perfekte prikkede sommertop, den drømmende smukke sommerkjole og en af de pæneste leopardjakker på markedet – for blot at nævnte et par stykker. (reklamelinks)

🖤Hvis I også synes, at konkliften er lidt svær at finde hoved og hale i, så kan man lære at forstå den på 5. minutter lige her.

KAN I HAVE EN SKØN LØRDAG 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments