FORÅRSMAGI

img_0120Reklamelinks: Jacket: Second Female Top: Second Female Jeans: Monki Bag: Gucci Shoes: Gucci

Reklame for Second Female

Åh April!! Hver eneste gang vi rammer denne tid på året, bliver jeg mindet om, at det måske slet ikke er så skidt at bo et sted med årstider. De mørke måneder kan være hårde som bare pokkers kan til tider føles som evigheder. Men når varmen så kommer snigende, når dagene bliver længere og når man bliver vækket af fuglekvidder, så er det som om, at det hele giver mening. Foråret er magi. Intet mindre.

I går hoppede jeg på toget hjem til Fyn, hvor jeg skal tilbringe de næste par dage. Det er jo, trods alt, min fødselsdagsuge 😉 Nu lyder jeg måske lidt gammel, men da jeg landede i mit barndomshjem, var min far i fuld gang med at slå græsplanen og den følelse der går gennem min krop, når jeg dufter nyslået græs for første gang i lang lang tid, er næsten ikke til at beskrive.

I dag tager jeg en halv fridag og kører en tur til Aarhus med min mor. Den opmærksomme læser husker måske, at jeg også besøgte byen i sidste måned, i forbindelse med et samarbejde med Pieces. Her blev jeg endnu mere forelsket i den jyske hovedstad og fordi min mor har det på samme måde, blev vi enige om, at vi måtte en tur dertil, når vejret blev bedre. Det må man sige at det er, så afsted med os!

Billederne her er fra i går, hvor jeg var hoppet i forårsfarverne. Jakken er intet mindre end genial, men det har jeg vist nævnt et par gange. Toppen er faktisk også fra Second Female og farven gør mig ret glad. Jeg har en ting for gul for tiden og drømmer bl.a om den her fine sommerkjole fra Mango og  den her smukke sag fra & Other Stories. Måske jeg lige skulle kigge nærmere på den i Aarhus i dag 🙂

Kan I have en skøn onsdag 🖤

img_0073

img_0149

img_0162

img_0156

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments