PIECES STUDIO, REJSER, OPLÆG OG KÆRLIGHED TIL JYLLAND

pieces1

Reklame for PIECES Social Studio

I skrivende stund sidder jeg solidt placeret på mit midlertidige hjemmekontor, i mine forældres hus hjemme på gode gamle Fyn, hvor jeg er i fuld gang med at forberede et oplæg. Som jeg vist nok har nævnt et par gange herinde, så har jeg indgået et lille samarbejde med mine venner fra PIECES, her den kommende uge. Sagen er nemlig den, at de har spurgt, om jeg kunne tænke mig at tage på en lille miniturne til det jyske og mødes med deres kunder og fortælle lidt om at rejse og dele ud af mine bedste tips og tricks.

Selvom jeg ikke har har den helt store erfaring i det der med at holde oplæg og ærligt talt også er en lille smule nervøs omkring det, så tøvede jeg slet ikke med at sige JA, da de spurgte. For hvis der er noget, jeg ELSKER at snakke om og ELSKER at fortælle om, så er det rejser og det er et emne, som jeg følger mig ret tryg og sikker i.

pieces3

Men hvorfor lige I Jylland?

Jo, sagen er nemlig den, at de netop har åbnet op for et helt nyt univers og et super sejt koncept. Deres butik i Viborg og to af dem i Aarhus er blevet forvandlet til et såkaldt PIECES Studio, hvor kreativiteten er i fokus og hvor kunderne tager en veninde under armen og går hen for at blive inspireret. Visionen med Social Studio er bygget op omkring ’Piece it together’ Hvor både personale og kunder kan tage del i at dele og lave looks. Det hele kommer til liv i et åbent og indbydende univers. Bum.

Tanken bag de nye PIECES studios er også, at der skal ofte skal holdes kundeevents med forskellige temaer. På onsdag i Aarhus og på torsdag i Viborg bliver der afholdt et event, hvor omdrejningspunktet er rejser. Udover forfriskninger og en hulens masse pænt forårstøj, er det også her, at jeg kommer ind i billedet. Som sagt har jeg nemlig fået den fornemme opgave at holde et lille oplæg, hvor jeg deler ud af mine erfaringer, fortæller lidt om hvad den perfekte kuffert indeholder og måske fortæller jeg også en lille historie eller to.

pieces5

Jeg håber virkelig at nogle af jer har lyst og tid til at kigge forbi og jeg vil ELSKE at hilse på nogle af mine jyske læsere. Jeg er jo i det hele taget ret stor fan af den jyske venlighed, så jeg glæder mig super meget.

I kan finder lidt mere info om de forskellige events her: 

🖤Aarhus: PIECES studio, Bruuns Galleri kl. 19-21. Facebookevent.

🖤Viborg: PIECES studio, Sct. Mathias Centret kl. 19-21. Facebookevent.

pieces2

pieces4

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments