RESTURANTANBEFALING: SEND FLERE KRYDDERIER

r1

Noget af det, jeg elsker aller mest ved at bo i storbyen, og især København, er den konstante udvikling og det faktum, at liste over ting man gerne vil se og steder man gerne vil besøge, er noget nær umulig at komme til bunds i. Især fordi der hele tiden åbner nye steder og fordi man kontant får anbefalede steder, som man ikke anede eksisterede.

I fik jeg sat endnu et hak på min lange lange liste og det var ud for spiseriet, Send flere krydderier, som jeg besøgte sammen med min veninde. Jeg kender både til stedet fra Instagram og fra anbefalinger fra flere forskellige venner. Faktisk tror jeg at jeg har kendt til det i flere år og derfor forstår jeg faktisk ikke hvorfor der skulle gå så lang tid før jeg fik kigget forbi.

r2

HVAD

Send flere krydderier er et lille spiseri, som ligger i en baggård lige bag Skt. Hans Torv. Det er en social økonomisk virksomhed, hvor størstedelen af overskuddet går til at hjælpe på et samfundsmæssigt og et menneskeligt plan. Det udspringer fra indvandrer-kvindecentret og har eksisteret siden 2013. I dag har de mere end 7 fuldtidsansatte og laver både catering, folkekøkken, madkurser og servering i spiseriet. Mere Nørrebro-agtigt bliver det næsten ikke og desuden er jeg vil med tanken om, at gå ud og spise lækker mad, samtidligt med, at man støtter gode formål.

MADEN

Maden er mellemøstlig og allerede der, kunne jeg næsten ikke bede om mere 🙂 Menuen er forholdvis simpel men indeholder alle de bedste elementer fra mit yndlingskøkken. Der er altid en dagens ret, en salat og forskellige små side-orders så som hummus, brød, manaquish og diverse dippings. Man kan både få øl, vin og sodavand og priserne er bestemt i den lave ende. Dagens ret koster 95 kr. mens dagens suppe koster 50 kr. De forskellige små side orders koster mellem 15 og 30 kr. stykket og et glas vin koster 40 kr. Så det kan man bestemt ikke klage over.

Vi besteilte dagens ret, som bestod af Daal, salat og brød. Derudover bestilte vi naturligvis også lidt ekstra hummus.

STEMNINGEN

Vi var forbi på en helt almindelig onsdag aften og da vi kom ved 18.30-tiden var der sådan semi-fyldt. Der var både et par store selskaber og enkelte, som var ude alene. Det var ikke noget problem at få et bord, men vi følte os heller ikke helt palle. Lokalet er stort, lyst og fint indrettet. Lidt kantine-agtigt, uden at man får følelsen af en arbejdsplads-kantine.

r4

SERVICE

Her haltede det måske en lille smule. Eller både og for de unge piger, der stod i køkkenet og ved kassen, var super søde og meget imødekommende. Dog gik der virkelig lang tid før de overhovedet opdagede at vi var der og da vi endelig fik bestilt, kom de i tanke om, at de vist nok var løbet tør for brød. Det er altså ikke verdens bedste nyhed, når der er hummus på menuen 😉 Men den søde pige undersøgte mulighederne og fandt ud af at de vist nok havde noget på lageret, som de kunne varme. Derfor gik der også ret lang tid, før maden kom og der gik også ret lang tid fra da vi fik vores hovedret, til da tilbehøret kom. Også lidt ærgerligt, når man har bestilt noget, der er varmt. Men igen, så er det jo slet ikke de søde pigers skyld.

Og igen, så er det jo heller ikke en fin og dyr restaurant, vi har at gøre med, så man kan selvfølgelig heller ikke forvente en konstant service og hvad man nu ellers også betaler for, når man går fint ud 😉

ALT I ALT

Alt i alt var den en super god oplevelse. Stedet var hyggeligt og meget mangfoldigt. Maden smagte lækkert, men ikke sådan at jeg vil huske det resten af mine dage. Men jeg kommer meget gerne snart igen, for konceptet er skønt, stemningen er god og priserne er totalt overkommelige.

r3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments