10 GODE TING JEG HAR GJORT

I sidste måned lavede jeg en lille liste, med 10 dumme ting, jeg har gjort. Den tog I godt imod og den gik faktisk hen og blev månedens mest læste indlæg. Men jeg har altid lært, at når man siger noget dårligt, så skal man også sige noget godt. Så I dag får I lige en lille liste over nogle af de gode ting og fornuftige beslutninger, jeg har taget i mit liv. For dem er der trods alt også et par stykker af. Store som små 🖤

giphy

🖤At jeg for snart 10 (!!!) år siden startede en blog. De første mange år, var det en lille bitte hobby og noget, der var lidt pinligt og som jeg ikke fortalte om til ret mange. Tænkt hvis jeg havde vidst, at det en dag ville blive min levevej og den ville give mig så mange oplevelser og muligheder. Very grateful.

🖤Da jeg lavede en film til min mors 60-års fødselsdag, med klip fra venner, famile og kollegaer, som giver hende en kærlighedserklæring. Sådan en gave kan kun anbefales.

🖤Da jeg for snart tre år siden rejste alene til Californien, hvor jeg bl.a en mødte en håndfuld mennesker, der i dag er blevet til min internationale omgangskreds og som jeg siden hen har rejst og oplevet så mange sjove ting med. Om et par måneder skal vi ud på eventyr igen.

🖤Færdiggjort min uddannelse på RUC. Det tog en del år og flere omveje og jeg bruger den ikke til noget som helt. Alligvel er det rart at vide at jeg har den. Noget at falde tilbage på, I ved 😉

🖤At slippe mig selv fri fra ham, der gjorde mig så ked af det, i så lang tid. Mit liv blev bedre fra den dag jeg tog beslutningen.

🖤Købt min Gucci-taske. Det er nok den dyreste taske, jeg nogensinde har købt, men aldrig har jeg været så glad for noget materielt. (reklamelink)

🖤Begyndt at løbe. Faktisk elsker jeg det så meget, at jeg ikke aner hvordan jeg har kunne leve i så mange år uden. Det er en helt u-undværlig del af min hverdag, der jeg koble af, får gode idèer og samler mine tanker.

🖤Prioriteret at rejse verden rundt, frem for at have en opsparing og en stor sikkerhed, i løbet af de sidste mange år. Måske ender jeg med at fortryde en dag, men lige nu føles det rigtigt.

🖤At tilføje Kirstine til mit navn. Faktisk er jeg ikke døbt Mie Kirstine, men da min mor en dag fortalte mig, at min mormor hed Kirstine til mellemnavn, Marie Kirstine, var jeg ikke i tvivl om, at det også skulle være en del af mit navn. Jeg har ikke fortrudt det et sekund og hvis jeg en dag får en datter, så skal hun også have det.

🖤At jeg flyttede til Berlin for en del år siden. Det var en sjov og skør periode af mit liv, som førte mange fine ting med sig. Mest af alt er jeg glad for, at jeg har prøvet at bo i udlandet i en periode, for det lærer man altså virkelig meget af.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments