10 DUMME TING, JEG HAR GJORT

giphy

1. Klippet pandehår. Jeg har næsten ikke tal på hvor mange gange jeg egentlig har gjort det og det har bare aldrig fungeret.

2. Arbejdet gratis i 6 måneder for et modemagasin. Selvfølgelig lærte jeg en masse ting, men en af dem var også, at ALLE skal betales for deres arbejde. Og sådan er det.

3.  I sidste uge opdagede jeg, at & Other Stories havde smidt den smukkeste himmelblå kjole på udsalg. Jeg klikkede den ikke hjem, fortrød og opdagede at den netop var blevet udsolgt i min størrelse #hadernårdetsker. (reklamelink)

4. Brugt halvdelen af min børneopsparing på en highschool-ophold, der aldrig blev til noget, fordi den organisation, der skulle sende mig afsted fejlede på det goveste.

5. Blevet i et usundt forhold i alt for lang tid, mens jeg inderst inde godt vidste aldrig ville blive godt.

6. Glemt mit pas i København, da jeg skulle på en rejse, hvor vi skulle flyve fra Hamborg.

7. I weekenden formåede jeg at miste den ene af ALLE mine handsker. Virkelig et irriterende tidspunkt på året at skulle bruge penge på handsker.

8. Efter gymnasiet tog jeg ikke et sabbatår. Til gengæld flyttede jeg direkte til København og begyndte på et studie, som jeg slet ikke var klar til.

9. At jeg ikke købte en andelslejlighed for 5 år siden. Bagklog kan man selvfølgelig altid være, men hvor ville det altså have været rart med sådan en investering.

10. Lavet planer d. 23 Juni, hvor Queen B og Jay Z kommer til København.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments