FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS

Glædelige fredag, kære jer 🖤

Det er selvfølgelig ikke hvilken som helst fredag – det er jo den helligste af dem alle og hos de fleste af jer, er påsken nok på sit højeste. Selv havde jeg nærmest selv glemt, at det var fredag og derfor udkommer min lille hilsen her, også lidt senere end normalt. Hvordan tilbringer I påskedagene? Er I sammen med familien? slapper I af? Er I ude og rejse? Eller måske noget helt trejde?  I skrivende stund har jeg travlt med at være i sommerhus på vestkysten, med hele min familie.

Her er simpelthen så vanvittig smuk og hver eneste gang jeg er herude, bliver jeg tryllebundet af klitterne, lyset og det kæmpe store hav. Vi bliver herude til i morgen og derefter tager jeg tilbage tilbage og tilbringer resten af påskedagene på Fyn.

692c292770307367c7e167acd4705954


Min April ser ud til at blive forholdsvis travl, med flere projekter, jeg har fødselsdag og skal fejre det for første gang i mange år. Sidst på måneden skal jeg også en tur til Miami. Det har jeg vist slet ikke fået fortalt jer? Men den kan vi lige tage lidt senere, for nu skal det selvfølgelig handle lidt om nogle af de tips og tricks til weekenden, som jeg har fundet frem til jer i dag.

🖤Har I altan eller have, så påbegyndt de første små forårsforberedelser. Jeg skal selv igang med at klargøre min, når jeg kommer tilbage til København og jeg kunne købe alt fra ELLOS’ Let’s go outside-kollektion. (reklamelink)

🖤Lagersalget er stadig på sit højeste og i denne omgang er det Mads Nørgaard, som fylder Nørrebrohallen op. Vil ønske at jeg selv var hjemme og kunne kigge forbi.

🖤Ta’ på Louisiana og se Picasso Keramik-udstillingen og hvis I er i det sydlige Jylland, så slå et smut forbi Trapholt, som også har mange spændende ting på programmet. Begge ting noget, som jeg har på min to-try-liste for den nærmeste fremtid.

🖤Skynd jer hen på Spotify og lyt til det nye mini-album, som The Weeknd lige har smidt på gaden. ELSKER når ens favorit-kunstnere overrasker på den måde.

🖤Hvis I er til loppemarkeder, så er det et gigantisk et af slagsen i Forum.

🖤Var det noget med  at puste æg? Her er der i hvert fald en lille guide til hvordan man kan gøre det.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments