FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS

Og pludselig er det blevet fredag igen. Det forstår jeg ærligt talt ikke helt og det handler nok om, at jeg har været out of office det meste af ugen. Selvom jeg føler, at jeg nærmest lige har udgivet mit sidste fredags-indlæg, så føles det også lidt som om, at der er sket en million milliard ting siden. Det er der selvfølgelig også, på en måde. Jeg er stadig høj på farver og pæne ting efter Marrkech-turen og samtidig også voldsomt bagud med alting. Heldigvis har jeg en helt rolig weekend i sigte, så jeg skal nok få indhentet en masse.

Dagene skal bruges på en masse me-time, for det trænger jeg altså til, nu hvor jeg ikke har været alene i noget, der føles som evigheder. Jeg skal også ses med min veninde, Julie, og lørdag aften skal bruges hos familien i Vanløse, hvor jeg bl.a skal have lidt plus på moster-kontoen og nok også et enkelt glas vin. Desuden overvejer jeg også at kaste mig ud i en lang, som i meget lang, løbetur. Jeg er begyndt at lege lidt med tanken om at løbe Maraton i København til Maj og hvis det skal ske, så bliver jeg nok nødt til lige at tjekke op på formen 🙂

Dagen i dag er også startet med en løbetur, dog kun en kort en af slagsen og i skrivende stund sidder jeg med en kop kaffe i hånden og får mig et overblik over dagens gøremål. Den står bl.a på et besøg hos The Powder Room, hvor jeg skal have fikset mine vipper og bryn. Derefter har jeg et møde inde i byen og til sidst skal jeg have klaret det der regnskab, som bliver ved med at ånde mig i nakken. Oh happy day 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHvis I mangler en god forårsduft, så kan jeg på det varmeste anbefale Habiscus Palm fra Arin. Så fin, så feminin og så vanvittig pæn (modtaget i gave).


Hvad har I af planer for weekenden? Feste? sove? Spise? Se X Factor? Flere af jer, tager sikker også hul på påskeferien i dag. Lucky you. Uanset hvad, skal I huske, at vi går på sommertid på søndag (selvom der ikke er meget, som indikerer det). Måske de lyse aftener kommer til at give os lidt mere fornemmelse af rigtig forår?

Traditionen tro, så får I selvfølgelig også et par tips og tricks til hvad weekenden kan bruges på.

🖤Hvis man er til sladder og reality, så er der altså godt gang i den på det danske marked, hvor der bliver kastet med store ord #ungdommennutildags.

🖤Slå et smut hen til DR og se det første afsnit at “De perfekte piger” hvor min society b-kollega, Amalie, har en stor rolle. Jeg er lykkelig over, at der er nogen, der endelig tager programmets problematik op.

🖤Lagersalgs-sæsonen er stadig på sit højeste og i denne weekend er det Gardenia, som fylder Nørrebrohallen op.

🖤Smut i biografen alene. Noget jeg personligt gør alt for sjældent, men holder rigtig meget af. På min marts-liste havde jeg bl.a et ønske om at se The Florida Project. Det må  jeg hellere se at få gjort alvor ud af.

🖤Kom foråret i forkøbet og ta’ på forårsjakke-shopping. Hos ELLOS kan man f. eks få en denimjakke i den helt perfekte vask og så er der jo den der fine fine trenchcoat fra Gina Tricot (Reklamelinks)

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments