EN VIRKELIG GOD DAG

OLYMPUS DIGITAL CAMERASponsorerede produkter

I går var en god dag. I ved, sådan en af de der dage, hvor man går i seng med følelsen af at være ret heldig og bare ret tilfreds med det hele. For 3. gang på halvanden uge, var jeg sammen med mine bedste veninder. Det, at vi er samlet, er i det hele taget lidt af en sensation, fordi vi efterhånden er spredt ud over hele kloden. I hvert fald i perioder. De seneste par uger har alle været i Danmark og det har vi udnyttet fuldt ud og jeg er bare blevet mere taknemmlig over, at have de bedste veninder.

Derudover toppede den materialle lykke også, for de smukke smukke måneøreringe fra Jane Kønig er endelig landet og i går landede de også i min postkasse. Jeg har været forelsket i dem lige siden de begyndte at tease for dem henne på Instagram.


Og som om det ikke var nok, så var jeg også så heldig at få tilsendt nogle skønne beautyprodukter, som jeg tog i brug lige med det samme også tilmed også forelskede mig i.

▪️ Origins har lavet en Pure Perfecting Cooling Primer, som er et lille mirakkel i sig selv. Den skal påføres på huden inden make up’en og giver huden den fineste overflade og tilfører endda lidt glow.

▪️ Carven har lanceret en ny og helt fantastisk parfume, Dans Ma Bulle. Det er altid svært at sætte ord på en duft, men hvis jeg nu siger noget med, at den leder mine tanker hen på Paris, vanilje og jasmin kombineret med noget meget feminint og selvstændigt, lyder den så ikke meget god?

▪️ Endelig kan jeg også tilføre en Zarkoperfume til min samling. Det har været et ønske i laaaaang tid og hvis I har duftet til dem, så ved I hvorfor. Desuden holder duften i 100 år. To spray er nok til hele dagen og aftenen. Og se lige hvor pæn den også er 🖤

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFredagens mest opturs-begivenhed var dog, at alting langt om længe flaskede sig og jeg fik købt flybilletter til Marrakech. Det betyder, at om lige præcis to uger, så sidder jeg igen under palmerne, sammen med to af mine gode veninder og det kunne næsten ikke passe mig bedre. Jeg har hele tiden gerne ville ud og rejse her i Marts og der har virkelig været mange bolde i luften, men det var som om, at intet ville gå op i forhold til rejsemakkere, datoer, destinationer og alt det der. Men nu er billetterne i hus og jeg er glad.

Desuden føler jeg, at halvdelen af mit instagramfeed enten er I Marrakech eller lige har været der og det og det gør bare, at jeg glæder mig endnu mere. Lige nu sidder jeg dog midt i hele det der Riad-cirkus. Der er jo SÅ mange at vælge imellem, men alligevel er vi også ude i så dårlig tid, at alle de gode, eller i hvert fald dem som alle guides anbefaler, er taget. Hvis I ligger inde med et godt tip eller to, så skal I endelig ikke holde jer tilbage.

Kan I have en skøn aften derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments